Розглянуто Тревіс Хомс /// КПЗ за просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Медяник

Директор Ростяна
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
19
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Тревіс Хомс
2. Особистий нікнейм: Макс Анімасоло
3. Суть скарги: Стояв на блок пості зі зброєю в руках, але шановний Тревіс посадив мене за ДМ
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): доказу немає так як не вів відеофіксацію, але прошу адміністратора показати фіксацію мого порушення
5. Дата походження: 09.03.2023

Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
А ви б не хотіли сказати що ви робили на блокпості зі зброєю в руках? Не хотіли повідомити, про правила кланів 2.9? Чи я так розумію СБУ вас добровільно пустили на БП?

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
А ви б не хотіли сказати що ви робили на блокпості зі зброєю в руках? Не хотіли повідомити, про правила кланів 2.9? Чи я так розумію СБУ вас добровільно пустили на БП?
А нечего что у нас война с этими кланами?, выучи правила для начала, а лучше уйди с поста админа, так как ты не компетентен в этом, а то что эти люди которые на БП стояли посли смерти сразу же приезжали на БП, почему за этим ты не следил ???

Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
А нечего что у нас война с этими кланами?, выучи правила для начала, а лучше уйди с поста админа, так как ты не компетентен в этом, а то что эти люди которые на БП стояли посли смерти сразу же приезжали на БП, почему за этим ты не следил ???
Давно у вас війна з СБУ?

Владислав Медяник

Директор Ростяна
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
19
Бали
11
по дальнобойщик тоже я не тулил, покажи фиксацию моего нарушения

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8

Вкладення

• image (1).png
    image (1).png
    1.3 Mб · Перегляди: 90

Владислав Медяник

Директор Ростяна
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
19
Бали
11
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
Якщо ви читали правила подання скарги на адміністрація, обов'язково повинен бути доказ.

Владислав Медяник

Директор Ростяна
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
19
Бали
11

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
Якщо ви читали правила подання скарги на адміністрація, обов'язково повинен бути доказ.
Ты ответишь на вопрос когда это 4 клана которые были на БП стали СБУ, или ты уже морозишься бо понял что не прав и откинул 6 человек не зная нечего

Владислав Медяник

Директор Ростяна
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
19
Бали
11
моя думка? ты откинул 6 человек и сидишь пишешь херню про какое то вымышленное СБУ, которого и близко не было. Стрельба по дальнобою? — ее не было. Как минимум с моей стороны. В следующий раз выключай фантазию

Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
Ты ответишь на вопрос когда это 4 клана которые были на БП стали СБУ, или ты уже морозишься бо понял что не прав и откинул 6 человек не зная нечего
Прошу не флудити, краще очікуйте відповіді ГА/ЗГА!

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
Прошу не флудити, краще очікуйте відповіді ГА/ЗГА!
я, хочу получить ответ на свой вопрос и предоставлении скрина БП когда была перестрелка, а ты говоришь что то за СБУ, или не можешь ответить за свои слова?

Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
я, хочу получить ответ на свой вопрос и предоставлении скрина БП когда была перестрелка, а ты говоришь что то за СБУ, или не можешь ответить за свои слова?
я хочу запросити фотофіксацію та час у котре це було.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі