Зачинено Олександр Скорик Давід Галицький / Не знання правил Не законне затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Олександр Скорик \ Давід Галицькій
2. Особистий нікнейм: Владислав Кримов
3. Суть скарги: По перше я стояв в жолтій зоні зайшов в 28 хвилин взяли мене приблизно в 31:30 повинні були силою відвести в зелену зону якщо я стою більше 5 хвилин я стояв меньше) Перше шо я хочу компенсацію за те що я сидів 15 хвилин в кпз По друге звільненя 2 співробітників + правил вони не знали і в очі не бачили якщо так роблять плюс коли я це казав вони навить не слухали я подивився форум там є на одного теж скарга Строго під огляд Керівника не модераторів та глав адмінів тільки Керівник я йому довіряю більше також все що було сказано мною на відео це ми з другом по діскорду на відео видно коли я вмикав мікрофон! Та на відео було порушенно (Нон Рп Драйв) За це також покарання Тайм Код це все відео.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Порушення
5. Дата порушення: 10.03.2023

Останнє редагування:

Дмитро Рейдер

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
111
Реакції
63
Бали
28
Доброго вечора шановний гравець наскільки мені відомо ви провокуєте співробітників СБУ вже не перший раз та розказуєте що будете зливати СБУ Харкова,Також на відео чутно як ви змінили голоса співробітників та свій що заборонено правилами,також якщо ви забігли та вибігли із жовтой зони одразу то час перебування продовжується.
Тому не бачу збоку працівників ніякого порушення
Вважаю що це наклеп на працівників

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
Доброго вечора, я запустив запис та почав заходити на зону сбу на ньому все видно відео я заміню не має питань) Про провокации де? Я мовчав мовчанням я викликав провокацію?
Також мені відомо що ви будете виправдовувати своїх працівників через друзів які в адміністрації тому и написав Строго під Керівника. Також в правилах я не побачив що заборонено заміняти голос, може ви хочете набрихати мені? З повагою Кримов Владислав. Також маю прохання перед тим як писати правила на форумі ознайомте своїх співробітників.

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
3. Суть скарги: По перше я стояв в жолтій зоні зайшов в 28 хвилин взяли мене приблизно в 31:30 повинні були силою відвести в зелену зону якщо я стою більше 5 хвилин я стояв меньше) Перше шо я хочу компенсацію за те що я сидів 15 хвилин в кпз По друге звільненя 2 співробітників + правил вони не знали і в очі не бачили якщо так роблять плюс коли я це казав вони навить не слухали я подивився форум там є на одного теж скарга Строго під огляд Керівника не модераторів та глав адмінів тільки Керівник я йому довіряю більше також все що було сказано мною на відео це ми з другом по діскорду на відео видно коли я вмикав мікрофон! Та на відео було порушенно (Нон Рп Драйв) За це також покарання Тайм Код це все відео.
Доброго дня,якщо ви покинули жовту зону і знову на неї зайшли то час не скасовується,ви провокували співробітників СБУ та ви Під'їжали на мотоциклі в червону зону

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
Також коли ви почали знімати відео то до цього ви були вже на жовтій зоні та робили наклеп на співробітників за те що ми фармимо заробітню плату,Рибальченко підтвердить

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
НонРП драйв порушується якщо їздити по тротуару або по полям)Наклеп робите пане Кримов)Тим паче ви самі на відео підтверджуєте що перевіряєте співробітників СБУ а це значить що ви спеціально там стояли і провокували співробітників СБУ

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, розглядаю вашу скаргу

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
НонРП драйв порушується якщо їздити по тротуару або по полям)Наклеп робите пане Кримов)Тим паче ви самі на відео підтверджуєте що перевіряєте співробітників СБУ а це значить що ви спеціально там стояли і провокували співробітників СБУ
Цікаво як? Стоявши на місці та мовчавши?

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі