Розглянуто Дмитро Бевз/Dm ,МГ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
1.Нікнейм гравця;Дмитро Бевз(103812)
2.Особистий нікнейм :Данил Кожан
3.Суть скарги :приїхавши на роботу (угона) мій напарник перекрив їм дорогу,після чого данний гравець почав на мене наїзжати ,та вбив мене ,та почав говорити БЕЗ оффтопу про форум.ВБИВ БЕЗ ПРИЧИНИ..
4.особисті докази (скріншот /відео)
5.дата порушення.25.03.2023

Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
21
Реакції
8
Бали
6
Ти провокатор і ви вдвох загородили нам виїзд, нажаль я не встиг ввімкнути фрапс, тобі дуже пощастило, але здається мій напарник знімав фрапс, завтра я пришлю теж відео, побачимо, як ти заговориш, ти на своїм відео нічого не говорив бо записав момент коли спровокував бійку перший, а наїхали уже на тебе випадково, ти всю дорогу до роботи(угона) в‘їжджав в машину так що за брехню побачим що зробить адміністрація

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
Ти провокатор і ви вдвох загородили нам виїзд, нажаль я не встиг ввімкнути фрапс, тобі дуже пощастило, але здається мій напарник знімав фрапс, завтра я пришлю теж відео, побачимо, як ти заговориш, ти на своїм відео нічого не говорив бо записав момент коли спровокував бійку перший, а наїхали уже на тебе випадково, ти всю дорогу до роботи(угона) в‘їжджав в машину так що за брехню побачим що зробить адміністраціяМ

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
Мій напарник вам перекрив дорогу,а ти пристав до мене!Dm від тебе було,без флуду!

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
Чекаю твого повного фрапсу!і від першого лиця
Ти провокатор і ви вдвох загородили нам виїзд, нажаль я не встиг ввімкнути фрапс, тобі дуже пощастило, але здається мій напарник знімав фрапс, завтра я пришлю теж відео, побачимо, як ти заговориш, ти на своїм відео нічого не говорив бо записав момент коли спровокував бійку перший, а наїхали уже на тебе випадково, ти всю дорогу до роботи(угона) в‘їжджав в машину так що за брехню побачим що зробить адміністраці

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець!
Беру вашу скаргу на розгляд

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Гравця Дмитро Бевз 103812 буде покарано за DM ZZ [КПЗ 180 хвилин] та MG [Мут 30 хвилин]
Дякую за вашу скаргу, гарного настрою та приємної гри на Ukraine GTA ❤️
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі