В очікуванні Лідер ВРУ

Кевін Морріс💎

Екс - Полковник НПУ | Східна Україна
Реєстрування
18 Сер 2024
Дописи
129
Реакції
290
Бали
423
1. Ваш нікнейм:Кевін Морріс
2. Нікнейм порушника: Лідер ВРУ
3. Суть скарги: Я звільнився з посади Полковника НПУ, оскільки вирішив перейти до ВРУ. На даний момент у мене є заявка на посаду Прем’єр-міністра, і я прийшов до ВРУ для того, щоб пройти відповідну процедуру відбору та отримати можливість працювати у ВРУ.

Однак мені повідомили, що ВРУ «не готова до співпраці». Я вважаю таку позицію необґрунтованою, оскільки мені навіть не надали можливості пройти обзвон та показати свої знання і компетентність.

Також я маю інформацію та підстави вважати, що лідер ВРУ може надавати перевагу Івану Кіборгу та зацікавлений у тому, щоб саме він обійняв посаду Прем’єр-міністра. Якщо це дійсно так, то вважаю подібну ситуацію несправедливою щодо інших кандидатів.

Я особисто знайомий з роботою Івана Кіборга, оскільки раніше ми разом перебували у складі ЗСУ. З того, що я бачив, його основна діяльність полягала у проведенні лекцій та тренувань, тому я маю сумніви щодо його готовності ефективно виконувати обов’язки Прем’єр-міністра.

Я не прошу надати мені посаду без проходження відбору. Я прошу лише надати мені рівну можливість пройти обзвон та довести свою компетентність. Вважаю, що рішення щодо кандидатів повинно прийматися об’єктивно, без особистих симпатій, знайомств чи можливого блату.

Прошу розглянути цю ситуацію та, за відсутності порушень з мого боку, допустити мене до ВРУ та надати можливість пройти встановлену процедуру відбору на посаду Прем’єр-міністра.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:-

Максим Морозенко<3

Старожила перекупа
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
102
Реакції
75
Бали
177
3. Суть скарги: Я звільнився з посади Полковника НПУ, оскільки вирішив перейти до ВРУ. На даний момент у мене є заявка на посаду Прем’єр-міністра, і я прийшов до ВРУ для того, щоб пройти відповідну процедуру відбору та отримати можливість працювати у ВРУ.

Однак мені повідомили, що ВРУ «не готова до співпраці». Я вважаю таку позицію необґрунтованою, оскільки мені навіть не надали можливості пройти обзвон та показати свої знання і компетентність.

Також я маю інформацію та підстави вважати, що лідер ВРУ може надавати перевагу Івану Кіборгу та зацікавлений у тому, щоб саме він обійняв посаду Прем’єр-міністра. Якщо це дійсно так, то вважаю подібну ситуацію несправедливою щодо інших кандидатів.

Я особисто знайомий з роботою Івана Кіборга, оскільки раніше ми разом перебували у складі ЗСУ. З того, що я бачив, його основна діяльність полягала у проведенні лекцій та тренувань, тому я маю сумніви щодо його готовності ефективно виконувати обов’язки Прем’єр-міністра.

Я не прошу надати мені посаду без проходження відбору. Я прошу лише надати мені рівну можливість пройти обзвон та довести свою компетентність. Вважаю, що рішення щодо кандидатів повинно прийматися об’єктивно, без особистих симпатій, знайомств чи можливого блату.

Прошу розглянути цю ситуацію та, за відсутності порушень з мого боку, допустити мене до ВРУ та надати можливість пройти встановлену процедуру відбору на посаду Прем’єр-міністра.
Так киборг реально делает только код 5 и даёт всей госке сухпайки

Тимофій Морріс💎

Легенда УЗ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
523
Реакції
1,172
Бали
543

По факту, когда он был Министром МВС, он не делал не какой работы для МВС, а ислючительно развозил сух.пайки

Матвій Сологуб.

Старий Нік : Маркіян Сологуб
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
163
Реакції
221
Бали
403
1780063422799.png

Для заявок (1).png

Я повністю погоджуюся з позицією автора скарги — Кевіна, та вважаю викладені ним обставини такими, що потребують об’єктивного та неупередженого розгляду.

Вважаю, що кожному кандидату на посаду Прем’єр-міністра має бути забезпечена рівна можливість пройти передбачену процедуру відбору та підтвердити свою відповідність установленим вимогам. Сам факт наявності інших кандидатів не може бути достатньою підставою для недопуску особи до проходження відбору без належного обґрунтування такого рішення.

Також вважаю неприпустимим прийняття кадрових рішень на підставі особистих симпатій, знайомств, конфлікту інтересів або надання необґрунтованих переваг окремим кандидатам.

У зв’язку з викладеним повністю підтримую вимоги Кевіна щодо надання йому можливості пройти встановлену процедуру відбору на загальних та рівних умовах з іншими кандидатами.

Прошу врахувати мою позицію під час розгляду зазначеної ситуації та забезпечити її об’єктивний, неупереджений і всебічний розгляд.

Для заявок (1).png

OnlineSignatures.net-158-Matviy Sologub .png

Назар Легенда ❤

Екс - Полковник СБУ
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
398
Реакції
272
Бали
436

Полностью согласен с автором, у лидера ВРУ и так почти нету людей, а он ещё и такого хорошего кандидата не принял.

Федя Батурінець

Полковник СБУ | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
655
Реакції
848
Бали
269
Згоден, може кіборг і активний але роботу П.М він не виконував, він не організовував роботу кабінету міністрів, я розумію що немає підстав недопускати пана Івана але дайте Кевіну шанс пройти обзвон, дякую

Матвій Сологуб.

Старий Нік : Маркіян Сологуб
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
163
Реакції
221
Бали
403

1780063422799.png

Для заявок (1).png

Керуючись Статтею 23. Усі громадяни Східної України рівні перед законом та судом., Конституції України, вважаю, що кожен громадянин має рівні права та обов’язки перед законом і судом, а будь-яке обмеження його прав повинно мати належне правове та фактичне обґрунтування.

У зв’язку з цим, недопущення особи до державної організації або позбавлення її можливості взяти участь у встановленій процедурі відбору виключно з мотивів так званої «неприязні до НПУ» не може вважатися належною підставою для такого рішення за відсутності конкретно встановлених порушень, передбачених Конституцією, чинним законодавством або відповідними нормативними актами.

Крім того, відповідно до Статті 30. Кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується., Конституції України, кожній особі гарантується право вільно обирати працю та погоджуватися на неї.

Отже, попереднє проходження служби в НПУ саме по собі не може бути безумовною підставою для обмеження особи у можливості претендувати на іншу посаду в державній організації, якщо відсутні встановлені правом підстави для такого обмеження.

Вважаю, що рішення про недопуск кандидата до процедури відбору має ґрунтуватися виключно на об’єктивних, законних, обґрунтованих та документально підтверджених підставах, а не на особистому ставленні до кандидата, його попереднього місця служби чи належності до певної державної організації.

Таким чином, у разі відсутності конкретних правових підстав для відмови, недопущення кандидата до встановленої процедури відбору може свідчити про порушення принципу рівності громадян та необґрунтоване обмеження можливості реалізації ним права на працю.

У зв’язку з викладеним вважаю обґрунтованою вимогу надати кандидату можливість пройти передбачену процедуру відбору на рівних умовах з іншими претендентами, а остаточне рішення прийняти на підставі його професійних якостей, відповідності встановленим вимогам та результатів проходження процедури відбору.

Для заявок (1).png

Хто переглядає цю тему (Всього: 5, Учасників: 4, Гостей: 1)

Угорі