Зачинено "Андрій Блащина" / "ПГ"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
1. Нікнейм гравця: Андрій Блащина
2. Особистий нікнейм: Антон Гаращенко
3. Клан порушника: Тохіс ( лідер клану )
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ні
5. Суть скарги: ПГ вийшов в одиночу протів 5 людей в перестрілку уявиви себе супер героєм 7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 15.06.2023

Останнє редагування модератором:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Прошу розглянути ГС неоф.

1) Полковник НПУ замість того, щоб служити і винонувати свою роботу, катається за нами цілий вечір по формі в особистому транспорту і знову пробує злити клан.!
2) Я вважаю що в тебе ПГ оскільки їздиш в одиночку посередині перестрілки і не боїшся померти + видно як по твоєму автомобілю попадають не однаразово пулі 7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження.
3) Порушення статуту, ти не визиваєш ніякої допомоги від МВС і не доповідаєш в рацію про ОПГ
4) NonRP- ВІДЕО відібрали всі камери в нього, як він зараз жб пише

Даний ігрок своїм обрізанням відео і не показуючи всіїє картини подій обманює адміністрацію і хоче мене виставити правопорушником, щоб дати догану клану. При тому що він на моєму відео довго находився і мав би бачити всю ситуацію

Моя опра -- ситуація така на МЗ до мене сідає людина з ворожого клану, ми її відєжаємо вбити, дальше підїжають його товарищі, я ховаюсь за жовтим геліком і відстрілююсь

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
Прошу розглянути ГС неоф.

1) Полковник НПУ замість того, щоб служити і винонувати свою роботу, катається за нами цілий вечір по формі в особистому транспорту і знову пробує злити клан.!
2) Я вважаю що в тебе ПГ оскільки їздиш в одиночку посередині перестрілки і не боїшся померти + видно як по твоєму автомобілю попадають не однаразово пулі 7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження.
3) Порушення статуту, ти не визиваєш ніякої допомоги від МВС і не доповідаєш в рацію про ОПГ
4) NonRP- ВІДЕО відібрали всі камери в нього, як він зараз жб пише

Даний ігрок своїм обрізанням відео і не показуючи всіїє картини подій обманює адміністрацію і хоче мене виставити правопорушником, щоб дати догану клану. При тому що він на моєму відео довго находився і мав би бачити всю ситуацію

Моя опра -- ситуація така на МЗ до мене сідає людина з ворожого клану, ми її відєжаємо вбити, дальше підїжають його товарищі, я ховаюсь за жовтим геліком і відстрілююсь
Те що у мене забрали камеру це хорошо, але час скоєння майже в 10 хвилин відрізняється це раз, другий факт це зовсім різні дві рп ситуації які не мають відношення друг до друга і третє даже еслі тобі підіграю зараз що у мене камеру ти забрав ти забув за відеореєстратор в автомобілі)

Богдан Зубков

Активний
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
52
Реакції
11
Бали
11
Те що у мене забрали камеру це хорошо, але час скоєння майже в 10 хвилин відрізняється це раз, другий факт це зовсім різні дві рп ситуації які не мають відношення друг до друга і третє даже еслі тобі підіграю зараз що у мене камеру ти забрав ти забув за відеореєстратор в автомобілі)
Відеореєстратор заборонений під час воєнного часу)

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі