Розглянуто Іван Янчук / NRP дії, Ухід від РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
106
Реакції
205
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Іван Янчук 21117
2. Особистий нікнейм: Маркіян Шумин
3. Суть скарги: Іван Хотів зробити РП викрадення під час нього він не одноразово роби NRP дії а саме:(відігрував РП в свою сторону) а в кінці під час проведення допиту зробив Ухід від РП (намірено). Велике прохання розглянути повну фіксацію та винести покарання даному гравцеві!!!
4. Докази (скріншот/відео):тиць
Тайм коди:
1)
1:40-1:45 вони заспавнили машину так, що навіть пройти було не реально
2)6:40-6:53 людина говорить що спілкується рацією
3)8:44-9:00 тут ми забрали все приладдя а він якось сказав щоб його друзі вбили заручника
4)28:46-30:20 він якимось дивним чином дістав гранату
5)33:05-33:20 він зробив Ухід від РП (Скрін того, що він намірено вийшов)

5.Дата порушення: 17:07:2023

Іван Торретто

Активний
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
43
Реакції
5
Бали
11
Я, як Іван Янчук хочу, додати, що в цій скарзі є неуточнення:яїх повідомив про те, що мені треба йти, мене б всеодно посадили в КПЗ, а розшук мені видали.Також генерал і сам відігрував РП в свою сторону, без відігровки РП почав просто стріляти по моїм хлопцям, замість того, щоб вести переговори.Я так само вів фрапс всього викрадення, можу прикріпити сюди.

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
106
Реакції
205
Бали
88
Я, як Іван Янчук хочу, додати, що в цій скарзі є неуточнення:яїх повідомив про те, що мені треба йти, мене б всеодно посадили в КПЗ, а розшук мені видали.Також генерал і сам відігрував РП в свою сторону, без відігровки РП почав просто стріляти по моїм хлопцям, замість того, щоб вести переговори.Я так само вів фрапс всього викрадення, можу прикріпити сюди.
Тепер до вас інше запитання, як я мг відкрити вогонь, як ви були в мене в кайданках і я чисто системно не міг
цього зробити! І ще як що я щось на вашу думку зробив не правильно закидуйте на мене скаргу і я понесу відповідальність з свої вчинки!

Іван Торретто

Активний
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
43
Реакції
5
Бали
11
Також хочу додати, що скаргу написано не в тому розділі

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю розглянувши вашу скаргу хочу вам повідомити що гравець #21117 буде покараний а саме​

NonRP - /jail 30-60​

Ухід від RP - /jail 60-90​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі