Іван Пейн
самий крутой
- Реєстрування
- 22 Лют 2023
- Дописи
- 28
- Реакції
- 13
- Бали
- 11
Який тобі ще треба повний фрапс? Шо ви постійно плачете як на вас скарги заливають, не треба дмить і заважать людям і не буде питаньВойна кланов и вы не находились на тот момент не смене ,так что полный фрапс закидуйте и всю ситуацию
Кто плачет ? полный фрапс закинь изначально как ты едишь ! потом что-то пиши ,и высер не пиши ,не кто не плачет тебе по фактам пишут,иди поплачь в подушку! как вы по встрече едите на своих фурах это все равно ? можно остановится хотя бы как то ,спросить помощи ! А не поехать как быдло ! стандарт такса от алигаторов.Який тобі ще треба повний фрапс? Шо ви постійно плачете як на вас скарги заливають, не треба дмить і заважать людям і не буде питань
А як я їду? Приїхав завіз причіп на заправку, відїхав на газон щоб перезайти, бо вже підлагувало, підїхав гелік, вийшов з машини, підійшов до мене, витягнув з авто, я включив фрапс, і мене задмили, а на рахунок того як їздять фури, то питання не до мене, якщо я неправий я завжди зупинюсь і спитаю чи потрібен ремкомплект, не суди по собі, якщо ти їздиш як не знаю хтоКто плачет ? полный фрапс закинь изначально как ты едишь ! потом что-то пиши ,и высер не пиши ,не кто не плачет тебе по фактам пишут,иди поплачь в подушку! как вы по встрече едите на своих фурах это все равно ? можно остановится хотя бы как то ,спросить помощи ! А не поехать как быдло ! стандарт такса от алигаторов.
Стоял я на обочине ,ты своим причетом мне машину повредил полностью ! и уехал на разгрузку так то ,просто так я бы не убивал не вытаскивал! Ибо я понимаю что человек на работе!А як я їду? Приїхав завіз причіп на заправку, відїхав на газон щоб перезайти, бо вже підлагувало, підїхав гелік, вийшов з машини, підійшов до мене, витягнув з авто, я включив фрапс, і мене задмили, а на рахунок того як їздять фури, то питання не до мене, якщо я неправий я завжди зупинюсь і спитаю чи потрібен ремкомплект, не суди по собі, якщо ти їздиш як не знаю хто
Яка різниця?Викрадання авто це завжди зелена зонаВойна кланов+ не было людей без клана
Давай мені фрапс де я тобі «повністю повредил машину»Стоял я на обочине ,ты своим причетом мне машину повредил полностью ! и уехал на разгрузку так то ,просто так я бы не убивал не вытаскивал! Ибо я понимаю что человек на работе!