Розглянуто Хан Скайл 69071/ухід в зз (бункер) + NonRP drive

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
1. Нікнейм гравця: Хан Скайл 69071
2. Особистий нікнейм: Роман Дурнєв
3. Клан порушника: не відомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: ухід в зз (бункер) + NonRP drive
6. Докази (скріншот/відео): жмяк, порушення від лідера клану.
тик, пробачте я ще забув додати що був від вас NonRP drive, прошу це також врахувати в скарзі (тайм код: 0:25 можете почати дивитися з цього часу), жмяк
7.21 Заборонено їзда і зрізи по полях/тротуарах/газонах під час поліцейської погоні.
7. Дата порушення: 20.08.2023

Останнє редагування:

Хан Скайл

01 | Leader Sakura
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
132
Реакції
71
Бали
33
На відео зафіксовано ні єдиного звукового попередження від Вас, також не бачив що Ви саме їхали за нами, тим більш не зафіксовано, що це я був за кермом автівки на Вашій відео фіксації.
Та чому ви порушуєте статут МВС?!
Розділ 2, 18. Патрулювання районів області у одиничному складі екіпажу.

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
На відео зафіксовано ні єдиного звукового попередження від Вас, також не бачив що Ви саме їхали за нами, тим більш не зафіксовано, що це я був за кермом автівки на Вашій відео фіксації.
Та чому ви порушуєте статут МВС?!
Розділ 2, 18. Патрулювання районів області у одиничному складі екіпажу.
Обов'язки гравців державних організацій (силові структури)

4 Проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці).
4.1 СБУ може переміщатися поодинці.
Я нічого не порушував, а ви порушували.

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
тик, пробачте я ще забув додати що був від вас NonRP drive, прошу це також врахувати в скарзі (тайм код: 0:25 можете почати дивитися з цього часу), жмяк
7.21 Заборонено їзда і зрізи по полях/тротуарах/газонах під час поліцейської погоні.
ось що ви порушили

Останнє редагування:

Хан Скайл

01 | Leader Sakura
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
132
Реакції
71
Бали
33
Дивлячись на Вашу нову відеозапис, то починає з 0:12 у Вас нонРП Драйв, також і 0:29. На відео не побачив, що це саме я сидів за кермом та їхав у ЗЗ.

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
І зараз ви мені далі будете розповідати що ви щось не чули та не бачили? Чи краще признаєте свою провину да і все

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
Дивлячись на Вашу нову відеозапис, то починає з 0:12 у Вас нонРП Драйв, також і 0:29. На відео не побачив, що це саме я сидів за кермом та їхав у ЗЗ.
У мене була IC причина порушити правила проекту а саме NonRP drive тому що я за вами був в погоні, ще у мене була вімкнена сирена.

Хан Скайл

01 | Leader Sakura
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
132
Реакції
71
Бали
33

Ловели Скайл

Dark-Angels??
Реєстрування
15 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
5
Бали
8
І зараз ви мені далі будете розповідати що ви щось не чули та не бачили? Чи краще признаєте свою провину да і все
І як її признати? Якщо на відео все одно нічого не видно? Ви думали, перед тим як подавати скаргу? Чи ви даже відео не дивились? Ні на першому відео, ні на другому не видно ні айді, ні ім'я, хто був за кермом. А про скрін, за кермом бмв міг бути любий чоловік, не обов'язково Хан. В слідуючий раз відкрийте очі, і подайте нормальну скаргу

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
І як її признати? Якщо на відео все одно нічого не видно? Ви думали, перед тим як подавати скаргу? Чи ви даже відео не дивились? Ні на першому відео, ні на другому не видно ні айді, ні ім'я, хто був за кермом. А про скрін, за кермом бмв міг бути любий чоловік, не обов'язково Хан. В слідуючий раз відкрийте очі, і подайте нормальну скаргу
Наступного разу краще не оффтопте в тему яка вас не стосується, та очікуйте покарання за це. Ваше повідомлення тут не доречне.

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Вітаю,
Гравець Хан Скайл (69071) отримає покарання у вигляді деморгану на 90 хв. за Ухід в ЗЗ + NonRP Drive.
НПУ/СБУ дозволено NonRP Drive під час погоні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі