Відмовлено Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
127
Реакції
20
Бали
21
1.Андрій Жига
2.Га-Зга
3.Суть скарги:
На центральній Україні такі гравці як Ілья Ямаха та Павло Андрійович та всі наші інші мультимедійні акаунти які були забанені,ми писали гравцю якого обманули на 2 мільйонів про повернення коштів,він написав на форум щоб нас розблокували нам відмовили(
Але гравець Данило Хома написав скаргу про те що ми заскамили на 50кк ігрової валюти це не так.
Скарга була лише 1 на нас і те ми домовились с гравцем про повернення коштів.Прошу розбанити нас ми повернемо при вас кошти гравцю,та більше ніколи в житті не будемо скамити на України Гта,ми дуже вибачаємося за те що ми це зробили,ми дуже помилилися що заскамили гравця ми дуже вибачаємося перед вами та перед гравцем якого ми кинули!
Я дуже вас прошу розбанити нас і більше ніколи про скам не буде повторюватись!Дайте нам 2 шанс в грі будь ласка!
4.Дата порушення.08.10.23
5.Докази:

Вкладення

• image0.jpeg
    image0.jpeg
    418.5 Кб · Перегляди: 62
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
127
Реакції
20
Бали
21
Шановна адміністрація перше, враховуючи відповідь ГА в даній Скаргі про порушення інших аккаунтів від даної особи, а також те що вона займалась обманом гравців, тих які тижнями граючи чесно заробляли гроші, прохання не пом'якшувати і не знімати покарання адже такі гравці псують всю атмосферу і суть RP гри. А вам пане Павло хочу сказати, що всі дії з грошима в грі адміністрація проекту може перевірити, і я більше чим впевнений що вони це зробили і виявили скам, тому ви зараз займаєтесь обманом адміністрації. І єдине що мені шкода зараз це гравців у яких ви видурили гроші. Надіюсь вас не допустять до проекту ніколи.
Як бы я сказал что я все верну игрокам ти не понял

Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
127
Реакції
20
Бали
21

Макс Ретург

Гість
Як бы я сказал что я все верну игрокам ти не понял
Ви не зрозуміли що я вам писав. Ви вперто стверджуєте що обманули лише одну людину, при тому що я вам говорю із впевненістю 99% що адміністрація вже перевірила і вони знають що ви скамили не одну людину і це головна причина за що ви отримали покарання. Всі ваші дії фіксуються, особливо дії з ігровою валютою. Адміністрація може перевірити час і від кого ви отримали чи кому перевили ті чи інші кошти, і так ланцюжком. Не потрібно думати що ви розумніший, бо перекинули кошти на лівий аккаунт а потім ще на декілька і лише потім на один із так званих основних можливо навіть через певний час і ніхто не дізнається. Якщо б ви зізналися, і якщо б повернули все що наскамили ( бажано власникам) то можливо хоч і малоймовірно адміністрація зробила пом'якшення, а так своєю впертістю і бажанням доказати що ви розумніші за інших ви самі себе закопуєте.

Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
127
Реакції
20
Бали
21
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
127
Реакції
20
Бали
21
Ви не зрозуміли що я вам писав. Ви вперто стверджуєте що обманули лише одну людину, при тому що я вам говорю із впевненістю 99% що адміністрація вже перевірила і вони знають що ви скамили не одну людину і це головна причина за що ви отримали покарання. Всі ваші дії фіксуються, особливо дії з ігровою валютою. Адміністрація може перевірити час і від кого ви отримали чи кому перевили ті чи інші кошти, і так ланцюжком. Не потрібно думати що ви розумніший, бо перекинули кошти на лівий аккаунт а потім ще на декілька і лише потім на один із так званих основних можливо навіть через певний час і ніхто не дізнається. Якщо б ви зізналися, і якщо б повернули все що наскамили ( бажано власникам) то можливо хоч і малоймовірно адміністрація зробила пом'якшення, а так своєю впертістю і бажанням доказати що ви розумніші за інших ви самі себе закопуєте.
Я тобі кажу хай перевіряють я скамтв тільки 1 людину на бізнес і все хвй перевірять я буду тільки за,тоді може далут 2 шанс якщо перевірять

Макс Ретург

Гість
Я тобі кажу хай перевіряють я скамтв тільки 1 людину на бізнес і все хвй перевірять я буду тільки за,тоді може далут 2 шанс якщо перевірять
За вами було закріплено 16 аккаунтів по 2 серійним номерам. З одного може ви один обман провели а як що до інших?
Я не хочу суперечити з вами. Просто прошу адміністрацію врахувати думку гравців які заробляють так як всі, честно на роботах а не забирають обманом гроші у інших і щоб вас не повертали на проект.

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
523
Реакції
371
Бали
123
А надай мені докази будь ласка що ми тебе скамили?
Я не збираюсь вам щось доводити і продовжувати флуд у цій темі, але адміністратор у відповідь на минулу вашу скаргу написав, що у вас багато заблокованих аккаунтів за скам та інші порушення (отже ваші намагання довести , що обман був один даремні) , а саме мене ви скамили з аккаунта Павло Андрійович який з 16.09.23 заблокований .

Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
127
Реакції
20
Бали
21
За вами було закріплено 16 аккаунтів по 2 серійним номерам. З одного може ви один обман провели а як що до інших?
Я не хочу суперечити з вами. Просто прошу адміністрацію врахувати думку гравців які заробляють так як всі, честно на роботах а не забирають обманом гроші у інших і щоб вас не повертали на проект.
Так там аккаунти друга ще

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
В оскарженні відмовленно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі