Розглянуто Максим Львівський PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zmeyka

Toxic 100
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
117
Реакції
93
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Максим Львівський
2. Особистий нікнейм: Артур Змей
3. Клан порушника: Que Ota
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Toxic
5. Суть скарги: PG
6. Докази (скріншот/відео): ТИК
7. Дата порушення: 01.11.2023

Побачивши нас 2х особ почав наводитись на нас Діглом тим самим PGшив
Ще говорив що у нас война кланів а на самом ніякої війни з його кланом у нас нема

Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
81
Реакції
171
Бали
36
Вітаю. Я лідер клану Que-Ota, Максим Львівський. Спочатку я побачив одну людину, та почав стріляти, я написав йому що війна, але повідомлення відправилось через декілька секунд, тому що були проблеми з інтернетом, а ще був низький фпс, тому побачив що їх багато не одразу. Доказати це не можу через те що навіть без фрапсу було складно грати. А про те що "немає війни" передивіться таблицю кланових війн, вона є, докази: Тиць
Очікуємо відповідь від адміністрації

Zmeyka

Toxic 100
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
117
Реакції
93
Бали
46
Вітаю. Я лідер клану Que-Ota, Максим Львівський. Спочатку я побачив одну людину, та почав стріляти, я написав йому що війна, але повідомлення відправилось через декілька секунд, тому що були проблеми з інтернетом, а ще був низький фпс, тому побачив що їх багато не одразу. Доказати це не можу через те що навіть без фрапсу було складно грати. А про те що "немає війни" передивіться таблицю кланових війн, вона є, докази: Тиць
Очікуємо відповідь від адміністрації
Вітаю ви побачили нас двох мене та Женю Гриника та почали доставати зброю :coffee:

Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
81
Реакції
171
Бали
36
Вітаю ви побачили нас двох мене та Женю Гриника та почали доставати зброю :coffee:
Ви бачили що було від мого лиця? Ні, в мене було 10-15 фпс з фризами, і я побачив перед собою тільки одну людину, потім хотів дістати іншу зброю, але через лаги дістав дігл замість SCAR-H. Очікуйте відповідь від адміністрації.

Zmeyka

Toxic 100
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
117
Реакції
93
Бали
46
Ви бачили що було від мого лиця? Ні, в мене було 10-15 фпс з фризами, і я побачив перед собою тільки одну людину, потім хотів дістати іншу зброю, але через лаги дістав дігл замість SCAR-H. Очікуйте відповідь від адміністрації.
Не мої проблеми з вашої сторони було PG

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
Гравець Максим Львівський отримає деморган за PG на 60 хвилин.
Клан
Que-Ota отримає попередження за порушення від лідера клану.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі