Розглянуто Арсен Сагайдачний/DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Арсен Сагайдачний
  2. Особистий нікнейм: Манлі Дженіус
  3. Суть скарги: вбивство без причини (вбив мене другий раз, перший раз я не встиг записати)
  4. Докази (відео):

Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
70
Реакції
47
Бали
18
Ви на перший раз бризгали балончиком перед лицем в мене,ще коли сидів в машині потім підійшли до пана Сагайдачного та почали його провокувати та він був вас вимушений вбити.

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
Ви на перший раз бризгали балончиком перед лицем в мене,ще коли сидів в машині потім підійшли до пана Сагайдачного та почали його провокувати та він був вас вимушений вбити.
Перший раз я стояв АФК! Прошу надайте запис екрану адмінам! Бо це абсолютна нісенітниця і брехня! Не розводьте балаган!

Останнє редагування:

Ігор Козаков

Активний
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
58
Реакції
45
Бали
21

Ігор Козаков

Активний
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
58
Реакції
45
Бали
21
Перший раз я стояв АФК! Прошу надайте фрапс адмінам! Бо це абсолютна нісенітниця і брехня) Не розводьте балаган!
Додам те що в нас тут не лікарня і ніхто вам нічого не забов'язований

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
Останнє редагування:

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
Останнє редагування:

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
СПОДІВАЮСЬ НА АДЕКВАТНІТЬ АДМНІВ!!! І ЗАПИСИ ЕКРАНУ ЯК Я КОМУСЬ "БРИЗКАВ В ЛИЦЕ"
ІНШИМ БІЛЬШЕ НЕ ВІДПОВІДАЮ!!! НЕ РОЗВОДЬТЕ БАЛАГАН СПЕЦІАЛЬНО ЩОБ ТЕМУ ЗАЛИШИЛИ БЕЗ РОЗГЛЯДУ!!!

Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
70
Реакції
47
Бали
18
Ви бігали по теріторії ДКВС та бризгали в мене балончиком.
Я вас 2 рази заковував в кайданки та відводив до вʼязниці ви мене ігнорували та продовжували бігати по всій території ДКВС провокуючи всіх.
Це не балаган,а правда.
Тому не брешіть будь ласка.

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
Ви бігали по теріторії ДКВС та бризгали в мене балончиком.
Я вас 2 рази заковував в кайданки та відводив до вʼязниці ви мене ігнорували та продовжували бігати по всій території ДКВС провокуючи всіх.
Це не балаган,а правда.
Тому не брешіть будь ласка.
Бігав! Я це підтвердив! Заковували один раз! Не можу сказати хто! Я цього не записував! А пан Сагайдачний перший раз розстріляв коли я знову вийшов! Після цього я і вирішив під приводом медичної допомоги підійти під запис! А він знову мене просто розстріляв! Балончика у мене взагалі ніколи не було! Не пишіть наклеп на мене! Надайте фрапс де я бризкав балончиком ще раз прошу)) Фрапс надавайте всі!!! Я ж сам прошу!!!

Останнє редагування:

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
ВСЕ! Я БІЛЬШЕ В ЦЬОМУ ЦИРКУ УЧАСТІ НЕ ПРИЙМАЮ! ПРОСТО НЕРЕАЛЬНО ПОСКАРЖИТИСЬ, ОДРАЗУ НАЛІТАЄ КУПА ДРУЗІВ І БЕЗ ДОКАЗІВ ПРОСТО ВИГАДУЄ НАКЛЕП І НІСЕНІТНИЦІ! ВСЕ НА РОЗСУД АДЕКВАТНІЙ АДМНІСТРАЦІЇ! ДЯКУЮ!

Арон Бархатний

Новий гравець
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
Вік
21
  1. Нікнейм гравця: Арсен Сагайдачний
  2. Особистий нікнейм: Манлі Дженіус
  3. Суть скарги: вбивство без причини (вбив мене другий раз, перший раз я не встиг записати)
  4. Докази (відео):
Я вам давав не одне попередження ви не слухали мене тому я відкрив по вам вогонь

Ентоні Хоффман

Національна поліція України
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
40
Реакції
140
Бали
48
Ви не маєте право знаходитись біля адмін будівлі! Або вʼязниця, або працюєте в цеху, вам неодноразово сказали покинути цю територію, ви не виконали вказівку уповноваженої особи яка вас неодноразово попереджала.
З співробітником буде проведено бесіду, але ви самі провокуєте.

Арон Бархатний

Новий гравець
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
Вік
21
Я не казав що забов'язані! Я попросив допомоги, а мене розстріляли!
По перше я вам показав де мед пункт ви мене не послухали по други ви там вже стояли приблизно 5-6 хвилин та не давали провести нормально лекцію

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
Супер! Фантазія працює як треба у всіх! А треба ж лише визнати свою помилку і отримати покарання!

Manly Genius

Новий гравець
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
3
Ви не маєте право знаходитись біля адмін будівлі! Або вʼязниця, або працюєте в цеху, вам неодноразово сказали покинути цю територію, ви не виконали вказівку уповноваженої особи яка вас неодноразово попереджала.
З співробітником буде проведено бесіду, але ви самі провокуєте.
Я написав взагалі-то чому підійшов! Під запис, після першого вбивства! І я не бігав по території ніяких 6 хвилин!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі