- Реєстрування
- 14 Чер 2023
- Дописи
- 1,003
- Реакції
- 387
- Бали
- 223
1.Дорогий Санто, я не прошу багато, лише трохи радості й тепла всім людям України та не тільки. Поросят ми не увважаємо, вони нам не авторитет, я так думаю, що не треба вам пояснювати, хто вони такі. Ми звичайно переможемо цю війну, але не забудемо, що тут сталося. Що б не сталося, ми всі разом, і хоч хтось десь на війні, а хтось за кордоном, ми усі один народ і святкуємо ці свята разом. Тому, дорогий ти наш Санто, ми про тебе не забули, я приготував для тебе ласощі і хочу подякувати тобі за твою працю. Але у гравців UKRAINE GTA теж є свій Санто, якого ви всі добре знаєте, без нього ми б зараз не насолоджувалися 2.0, та що я говорю, ми б навіть не насолодилися цією грою. На днях в гру залітає Санта, який подарує нам багато приємних подарунків, я чекаю цього чуда. Ну і давайте я повторю слова помічників Санти: приємної гри на UKRAINE GTA!
2. Західна Україна| 6786553
3. Я би хотів віллу або котедж, але по скілько я розумію, що це не реально, тому я би був радий будь якому подарунку від санти)
2. Західна Україна| 6786553
3. Я би хотів віллу або котедж, але по скілько я розумію, що це не реально, тому я би був радий будь якому подарунку від санти)