Віто Корлеоне
Активний
- Реєстрування
- 17 Бер 2023
- Дописи
- 86
- Реакції
- 103
- Бали
- 36
В звʼязку з тим що люди на сервері грають у різний час, продавець не може цілодобово стояти на центральному ринку, бо це банально не цікаво. Тому є пропозиція створити застосунок у ігровому смартфоні, для продажу інвертарю в режимі онлайн (аналог OLX). Це покращить комунікацію продавця та покупця, особливо які грають у різний час, наприклад:
або інші витвори ЗМІ !
Я не знаю на скільки технічно це все можливо, але вірю що ви умнічки, та у вас все получиться! Дякуємо за ваш труд, з повагою!
- Знайдеться покупець якому потрібен саме цей товар, будь якою ціною. (Це зменшить кількість спекулянтів, перекупів)
- Можна буде забронювати товар, де гарантовано покупець забере заброньоване, якщо ні - то втратить залогову вартість.
- Можна це зробити безпечною угодою, коли не потрібен фрапс, тобто продавець отримає кошти тоді коли клієнт отримає товар. (До речі при обміні інвентарю можна було б зробити обмін на кошти, що б мінімалізувати випадки кидала)
- Можна реалізувати доставку товару курьєром, це створить нові робочі місця. А також кошти за оплату поступлять продавцю після того як покупець забере товар.
- Можна зробити комірки, як на новій пошті, де клієнт може забрати товар навіть коли продавець не онлайн.
- З кожної дії держава зможе отримати процент від продажу/переказу коштів, та буде наповнюватись бютжет.
Я не знаю на скільки технічно це все можливо, але вірю що ви умнічки, та у вас все получиться! Дякуємо за ваш труд, з повагою!