Розглянуто Максим Бовенко | Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
127
Реакції
36
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Максим Бовенко
2. Особистий нікнейм: Назар Шапарік
3. Суть скарги: обман з продажем авто, учора в ввечері я продавав свій кабан, ціна на якій ми домовились була 900 тис. але на той час в нього не було таких грошей і він сказав що завтра він все мені ввідасть навіть 250 тис. він мені дав свій діскорд, по якому ми мали з ним зв'язатись, але заявку в друзі він навіть не прийняв. сьогодні я прихожу на б/у ринок, та бачу, що він її вже давно продав. інші люди, яким він питався продати казали, що він говорив що там є внутр.тюн (док. нема) все що в мене є, це відео з вчорашнього дня, та скрін, як він її сьогодні продає.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Тик - (відео, Тайм-код до нього: 00:05, 00:17, 02:24, 03:26), Тик - (скріншот)

5. Дата: 10.01.2023

Максим Бовенко

Новий гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
7
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Максим Бовенко
2. Особистий нікнейм: Назар Шапарік
3. Суть скарги: обман з продажем авто, учора в ввечері я продавав свій кабан, ціна на якій ми домовились була 900 тис. але на той час в нього не було таких грошей і він сказав що завтра він все мені ввідасть навіть 250 тис. він мені дав свій діскорд, по якому ми мали з ним зв'язатись, але заявку в друзі він навіть не прийняв. сьогодні я прихожу на б/у ринок, та бачу, що він її вже давно продав. інші люди, яким він питався продати казали, що він говорив що там є внутр.тюн (док. нема) все що в мене є, це відео з вчорашнього дня, та скрін, як він її сьогодні продає.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Тик - (відео, Тайм-код до нього: 00:05, 00:17, 02:24, 03:26), Тик - (скріншот)

5. Дата: 10.01.2023
Це неправда я йому виддав 250к це брехня вин бреше

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Передаю Вашу скаргу компетентній особі

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Гравця було заблоковано до вияснення обставин.
Прошу гравці Назар та Максим звяжіться зі мною в Telegram: https://t.me/vladosikomel
Гравець Максим Бовенко у вас є 24 години на це.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі