Оскаржено Оскарження бану за використання читів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
197
Реакції
507
Бали
138
1. Нік нейм адміністратора: Іван Хансер
2. Особистий нік нейм: Максим Шевенко
3. Суть скарги Нижче подано оновлений варіант оскарження бану із врахуванням ваших побажань. Ви можете змінити або доповнити текст відповідно до конкретної ситуації:

---

Тема: Оскарження бану за використання чітів

Шановна адміністраціє,

Звертаюся до вас із проханням переглянути мій бан, який я отримав за використання сторонніх програм (чітів) на сервері. Усвідомлюю, що мої дії поставили під загрозу чесність гри й негативно вплинули на ігровий досвід інших учасників. Хочу щиро вибачитися перед усією спільнотою та адміністрацією сервера.

Я розумію всі наслідки своїх дій і приймаю відповідальність за них. Як і зазначено у попередніх повідомленнях, я зобов’язаний працювати над собою, щоб подібне більше не повторилося, та довести своє бажання грати за правилами. Вірю, що зможу відновити ваше довір’я, якщо отримаю ще один шанс повернутися до спільноти.

Прошу розглянути можливість зменшення терміну бану або умовного розбана з випробувальним періодом. Я готовий виконувати будь-які додаткові вимоги або умови, які ви вважаєте за необхідне встановити.

Дякую за увагу та можливість висловити свою позицію.

С повагою,
Максим Шевенко

file_000000001f7861fabc7f798389070409_conversation_id=67fcd3bb-ed9c-8004-96fc-8888b5cb1dff&mes...jpg

---
4. Докази:-

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Надаємо вам останній шанс, сподіваємось, ви зробили висновки.
Можете створити новий ігровий акаунт та продовжити грати.
Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі