Відмовлено порушення працівників нпу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:Вікторія Ведмідь,Олег Ломакін
  2. Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
  3. Суть скарги:Стоявши на парковці епіцентру м.Київ приїхали працівники нпу,почали перевіряти всіх по так званій і видуманій своїй якійсь причині!!Всі законні вимоги працівника нпу на парковці виконав,надав всі документи! Після нецензурного слова працівник нпу Ломакін використав до мене тайзер,без причинно я не ніс загрози життю або здоровю працівникам державних організвцій або іншим гравцям! Єсть відео підтвердження!Після чого мені запропонували проїхати в нпу де сказали що будуть складати на мене адмін протокол за порушення! Ломакін викликавши слідчу разом з нею почали порушувати закони ,а саме працівник нпу не повідомивши мене що він починає розгляд справи і складання протоколу,також не надавши свої документи і не запропонувавши мені згідно чинного законодавста на виклик адвоката або телефонний дзвінок! Все це він мені запропонував коли я його повідомив що з його сторони єсть порушення! Потім дані працівники сказали що давайте працювати по своїй схемі місля чого все видно еа відео багато порушень зі сторони працівників!Коли я сказав працівникам що давайте свідків вони почали насміхатися і говорити що це вже не 80х-роки! Згідно Конституції України ніхто не має права заборонити мені розмовляти,як це робив Ломакін!Прошу зауважити почався безпідставний обшук без свідків і відеофікцації!Також було пошкоджено і знищене моє особисте майно (4:22-7:16) час порушень
  4. Докази (скріншот/відео
  5. 04.08.2025

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,252
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши додатково відеодоказ від працівника НПУ, виношу вердикт:
У Вас всі відео/аудіо фіксуючі елементи було відібрано та знищено, тому Ваша відеофіксація не дійсна.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі