- Реєстрування
- 21 Бер 2024
- Дописи
- 688
- Реакції
- 695
- Бали
- 113
- Нікнейм гравця: Вікторія Медвідь
- Особистий нікнейм: Євгеній Охріменко
- Суть скарги: Дія 1-був затриманий на цр без будь яких причин коли я просто робіив скрін гравців Аренчік Мельник та Арсеній Макалістер з причини НОН РП (зі слів Вікторії грала якась музика "на відео чути що нічого не грає"). Дія 2 - витянули з цр безпідставно. Дія 3 - проведення обшуку без слідчих, понятих, або прокурора. Дія 4 - вилучення 19 одиниць золотого алкоголю. Дія 5 - безпідставне вилучення водійського посвідчення. "на питання - навіщо іх забрала?" - "відповідь - захотіла і забрала" Дія 6 - безпідставна видача рузшуку, а саме: 10.4; 5.15; 10.2. Потребую компенсації. p/s: Навіть якщо вона Бед Коп тут є суттєві порушення, а саме: 1) Не було підстави для затримання. 2) Не пред'явила документи. 3) Не подивилась мої документи. 4) Якщо не помиляюсь штрафів у мене було мало за порушення ПДР. Також хочу звернути увагу старшої адміністрації на данну скаргу, так як Ст Адміністратор Андрій Медвідь є чоловіком гравця Вікторія Медвідь, щоб добитися чесного суду.
- Докази (скріншот/відео): №1 №2 №3.1 №3.2 №4 №5 №6 (дадатково за проханням адміністраціі можу надати всі нарізки від початку ситуаціі і до самого кінця) ........ скрін бумбокса (ніколи не користувався ним як для прослуховування музики)
- Дата порушення: 06.08.2025
Останнє редагування: