Відмовлено Вікторія Медвідь массові порушення правил. НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

✞ Євгеній Охріменко ✞

Клавіатурний воїн.
Активний гравець
Реєстрування
21 Бер 2024
Дописи
688
Реакції
695
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Вікторія Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Євгеній Охріменко
  3. Суть скарги: Дія 1-був затриманий на цр без будь яких причин коли я просто робіив скрін гравців Аренчік Мельник та Арсеній Макалістер з причини НОН РП (зі слів Вікторії грала якась музика "на відео чути що нічого не грає"). Дія 2 - витянули з цр безпідставно. Дія 3 - проведення обшуку без слідчих, понятих, або прокурора. Дія 4 - вилучення 19 одиниць золотого алкоголю. Дія 5 - безпідставне вилучення водійського посвідчення. "на питання - навіщо іх забрала?" - "відповідь - захотіла і забрала" Дія 6 - безпідставна видача рузшуку, а саме: 10.4; 5.15; 10.2. Потребую компенсації. p/s: Навіть якщо вона Бед Коп тут є суттєві порушення, а саме: 1) Не було підстави для затримання. 2) Не пред'явила документи. 3) Не подивилась мої документи. 4) Якщо не помиляюсь штрафів у мене було мало за порушення ПДР. Також хочу звернути увагу старшої адміністрації на данну скаргу, так як Ст Адміністратор Андрій Медвідь є чоловіком гравця Вікторія Медвідь, щоб добитися чесного суду.
  4. Докази (скріншот/відео): №1 №2 №3.1 №3.2 №4 №5 №6 (дадатково за проханням адміністраціі можу надати всі нарізки від початку ситуаціі і до самого кінця) ........ скрін бумбокса (ніколи не користувався ним як для прослуховування музики)
  5. Дата порушення: 06.08.2025

Останнє редагування:

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,252
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши додатково відеодоказ від працівника НПУ, виношу вердикт:
У Вас всі відео/аудіо фіксуючі елементи було відібрано та знищено, тому Ваша відеофіксація не дійсна.
Також з працівником НПУ буде проведена бесіда щодо уваги під час застосування дій Bad Cop.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі