Кірюха Шевчук
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 24 Січ 2023
- Дописи
- 244
- Реакції
- 260
- Бали
- 68
Заява про надання фінансової допомоги у зв'язку з інвалідністю та складними життєвими обставинами
Шановні представники органів державної влади, соціального захисту та благодійних фондів,
Мене звати Кірюха Шевчук, я громадянин України, офіційно визнаний особою з інвалідністю ІІ групи. Все своє життя я провів у зоні відчуження — місті Чорнобиль, де прожив багато років під впливом радіації та в умовах повної соціальної ізоляції. Наслідки трагедії на ЧАЕС залишили глибокий слід на моєму здоров'ї та житті загалом.
Станом на сьогодні я маю серйозні проблеми зі здоров’ям, обмежені можливості для праці, а мій основний дохід — це невелика пенсія по інвалідності, якої критично не вистачає навіть на базові потреби. Окрім цього, я проживаю сам, без підтримки родини чи близьких, що ще більше ускладнює моє становище.
Прошу Вас розглянути можливість надання одноразової фінансової допомоги у розмірі 5 000 000 гривень, яка буде використана на:
- повноцінне медичне обстеження та курс лікування;
- облаштування доступного житла з урахуванням мого стану;
- закупівлю необхідних ліків, реабілітаційного обладнання та засобів пересування;
- базові життєві витрати та безпечне проживання за межами зони екологічного лиха.
Я не прошу розкоші — лише шанс на гідне життя та можливість вижити в умовах, які склалися не з моєї вини. Сподіваюсь на Ваше розуміння, людяність та підтримку.
Заздалегідь щиро дякую за увагу та можливу допомогу.
З повагою,Кірюха Шевчук
Останнє редагування модератором: