Відмовлено Петиція про надання фінансової допомоги у зв'язку з інвалідністю та складними життєвими обставинами

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
244
Реакції
260
Бали
68

Заява про надання фінансової допомоги у зв'язку з інвалідністю та складними життєвими обставинами

Шановні представники органів державної влади, соціального захисту та благодійних фондів,

Мене звати Кірюха Шевчук, я громадянин України, офіційно визнаний особою з інвалідністю ІІ групи. Все своє життя я провів у зоні відчуження — місті Чорнобиль, де прожив багато років під впливом радіації та в умовах повної соціальної ізоляції. Наслідки трагедії на ЧАЕС залишили глибокий слід на моєму здоров'ї та житті загалом.

Станом на сьогодні я маю серйозні проблеми зі здоров’ям, обмежені можливості для праці, а мій основний дохід — це невелика пенсія по інвалідності, якої критично не вистачає навіть на базові потреби. Окрім цього, я проживаю сам, без підтримки родини чи близьких, що ще більше ускладнює моє становище.

Прошу Вас розглянути можливість надання одноразової фінансової допомоги у розмірі 5 000 000 гривень, яка буде використана на:

• повноцінне медичне обстеження та курс лікування;
  • облаштування доступного житла з урахуванням мого стану;
  • закупівлю необхідних ліків, реабілітаційного обладнання та засобів пересування;
  • базові життєві витрати та безпечне проживання за межами зони екологічного лиха.

Я не прошу розкоші — лише шанс на гідне життя та можливість вижити в умовах, які склалися не з моєї вини. Сподіваюсь на Ваше розуміння, людяність та підтримку.

Заздалегідь щиро дякую за увагу та можливу допомогу.

З повагою,Кірюха Шевчук

Останнє редагування модератором:

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,428
Реакції
1,633
Бали
253

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,613
Реакції
1,101
Бали
253
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
Відмовлено! Причина: не має достатньої кількості голосів.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі