Відмовлено Петиція | Про грошове забезпечення ветеранів СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Барбара

Свободный
Реєстрування
9 Вер 2024
Дописи
108
Реакції
119
Бали
48
Бажаю міцного здоров'я Пане Президент!

Чому ветерани СБУ повинні отримувати грошове забезпечення?

Я, Олексій Астафурік. Колишній Полковник СБУ міста Київ. Звертаюсь до уряду та відповідних органів із проханням забезпечити гідне грошове забезпечення ветеранам Служби Безпеки України(СБУ) . Ці люди, співробітники спецслужби, кожного дня боронять нашу країну, як на фронті, так і в тилу. Вони віддають все, щоб ми жили в спокої. Вони захищають нас від агентів ворогів, вони боряться із корупцією, вони заслуговують на грошову виплату.

На жаль, після виходу на заслужений відпочинок багато ветеранів СБУ стикаються з фінансовими труднощами через недостатню підтримку з боку держави. Враховуючи значний внесок цих людей у національну і державну безпеку нашої країни, я вимагаю:

1. Запровадити щомісячне грошове забезпечення для ветеранів СБУ на рівні, який відповідає їхньому внеску в суспільство.
  2. Включити ветеранів СБУ до переліку осіб, які мають право на соціальні пільги та державну підтримку.
  3. Переглянути чинну систему пенсійного забезпечення для колишніх працівників СБУ, враховуючи небезпечні умови праці та підвищені ризики для життя.
  4. Створити спеціальні соціальні програми, які допоможуть ветеранам адаптуватися до цивільного життя, отримати нові професійні навички або підтримку в лікуванні.
Прошу владу розглянути цю петицію та вжити відповідних заходів для забезпечення гідного життя тих, хто віддав роки свого життя служінню народу.

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
А ви хочаб раз попрацюйте в СБУ,так ви розумні а на ділі ні?,я в СБУ пропрацював 3 місяці рівно і думаєте я за цей час нічого не зробив?
Повірте, я маю великий досвід у СБУ, якщо взяти загалом, то місяців 5 вийде (у підписі не всі організації)
Але також маю досвід у інших організаціях, в деяких більший, ніж СБУ, і нічого легшого!
Просто якщо вже платити ветеранам, то ветеранам усіх організацій

Данечка Міллер

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
95
Реакції
58
Бали
23
Бажаю міцного здоров'я Пане Президент!

Чому ветерани СБУ повинні отримувати грошове забезпечення?

Я, Олексій Астафурік. Колишній Полковник СБУ міста Київ. Звертаюсь до уряду та відповідних органів із проханням забезпечити гідне грошове забезпечення ветеранам Служби Безпеки України(СБУ) . Ці люди, співробітники спецслужби, кожного дня боронять нашу країну, як на фронті, так і в тилу. Вони віддають все, щоб ми жили в спокої. Вони захищають нас від агентів ворогів, вони боряться із корупцією, вони заслуговують на грошову виплату.

На жаль, після виходу на заслужений відпочинок багато ветеранів СБУ стикаються з фінансовими труднощами через недостатню підтримку з боку держави. Враховуючи значний внесок цих людей у національну і державну безпеку нашої країни, я вимагаю:

1. Запровадити щомісячне грошове забезпечення для ветеранів СБУ на рівні, який відповідає їхньому внеску в суспільство.
  2. Включити ветеранів СБУ до переліку осіб, які мають право на соціальні пільги та державну підтримку.
  3. Переглянути чинну систему пенсійного забезпечення для колишніх працівників СБУ, враховуючи небезпечні умови праці та підвищені ризики для життя.
  4. Створити спеціальні соціальні програми, які допоможуть ветеранам адаптуватися до цивільного життя, отримати нові професійні навички або підтримку в лікуванні.
Прошу владу розглянути цю петицію та вжити відповідних заходів для забезпечення гідного життя тих, хто віддав роки свого життя служінню народу.
За!

Олег Яворівський

Старший Адміністратор 06
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,287
Реакції
234
Бали
203
1762036878388.png

Вітаю шановні ініціатори даної петиції та Громадяни Подільського Краю!

Верховна Рада України та Президент розглянули Ваше звернення щодо необхідності додаткового фінансування та забезпечення Ветеранів СБУ. Хочемо сказати те що ідея дійсно не погана, але...

Нижче розгорнута відповідь....

Продумати таку систему дійно складно і для цього треба не один тиждень роботи, але ми вже продумуємо над трошки іншою системою схожою на вашу але для усіх Державних структур і ваша петиція дійсно підсилить та прискорить розробку нової системи.

Ваша петиція буде відмовлена, так як більшість голосів були проти

Дякуємо за активну громадянську позицію та зацікавленість у розвитку системи безпеки держави.

Зачинено!
Президент Подільського Краю
Олег Яворівський
1762037812270.png
Верховна Рада України
м. Київ, 1 листопада 2025 року

Вкладення

• 1762033375816.png
    1762033375816.png
    47.9 Кб · Перегляди: 16
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі