Джеймс Барбара
Свободный
- Реєстрування
- 9 Вер 2024
- Дописи
- 108
- Реакції
- 119
- Бали
- 48
Бажаю міцного здоров'я Пане Президент!
Чому ветерани СБУ повинні отримувати грошове забезпечення?
Я, Олексій Астафурік. Колишній Полковник СБУ міста Київ. Звертаюсь до уряду та відповідних органів із проханням забезпечити гідне грошове забезпечення ветеранам Служби Безпеки України(СБУ) . Ці люди, співробітники спецслужби, кожного дня боронять нашу країну, як на фронті, так і в тилу. Вони віддають все, щоб ми жили в спокої. Вони захищають нас від агентів ворогів, вони боряться із корупцією, вони заслуговують на грошову виплату.
На жаль, після виходу на заслужений відпочинок багато ветеранів СБУ стикаються з фінансовими труднощами через недостатню підтримку з боку держави. Враховуючи значний внесок цих людей у національну і державну безпеку нашої країни, я вимагаю:
Чому ветерани СБУ повинні отримувати грошове забезпечення?
Я, Олексій Астафурік. Колишній Полковник СБУ міста Київ. Звертаюсь до уряду та відповідних органів із проханням забезпечити гідне грошове забезпечення ветеранам Служби Безпеки України(СБУ) . Ці люди, співробітники спецслужби, кожного дня боронять нашу країну, як на фронті, так і в тилу. Вони віддають все, щоб ми жили в спокої. Вони захищають нас від агентів ворогів, вони боряться із корупцією, вони заслуговують на грошову виплату.
На жаль, після виходу на заслужений відпочинок багато ветеранів СБУ стикаються з фінансовими труднощами через недостатню підтримку з боку держави. Враховуючи значний внесок цих людей у національну і державну безпеку нашої країни, я вимагаю:
- Запровадити щомісячне грошове забезпечення для ветеранів СБУ на рівні, який відповідає їхньому внеску в суспільство.
- Включити ветеранів СБУ до переліку осіб, які мають право на соціальні пільги та державну підтримку.
- Переглянути чинну систему пенсійного забезпечення для колишніх працівників СБУ, враховуючи небезпечні умови праці та підвищені ризики для життя.
- Створити спеціальні соціальні програми, які допоможуть ветеранам адаптуватися до цивільного життя, отримати нові професійні навички або підтримку в лікуванні.