Франс Краймз
I come from the shadows — and leave silence behind
- Реєстрування
- 30 Чер 2023
- Дописи
- 270
- Реакції
- 162
- Бали
- 48
Новий закон про відбір 10% з ОБОРОТУ бізнесів виглядає просто безглуздо. По-перше, держава в грі ні технічно ні фізично нічого не дає бізнесам. По-друге, завантажувати кожен тиждень фото бізнесів, звіти і т.д. це просто маячня, ми заходимо в гру щоб ПОГРАТИ, а не робити звіти. По-третє, з бізнесу йдуть кошти саме з обороту, ніхто не враховує те, що потрібно замовити продукцію, оплатити оренду, заплатити 1% кришуванню бізнесу, на багатьох бізнесах не приходить повна сума з оплати гравцем. По-четверте, навіщо взагалі ці "копійки" державі, це суттєва сума для гравців які тримають бізнес, а для держави цього не вистачить навіть на 1 пейдей. По-п'яте, ніхто не враховує того, що потрібно закинути гроші на карту, а це додаткові 5%. По-шосте, потрібно зробити так, щоб в казну йшли кошти з оренди авто, оренди бізнесу, оренди житла, спавну авто (1 тисяча в телефоні), штрафи з угону авто за пошкодження ТЗ, кейсів з деталями в тюнінг центрі, контейнерів у порту, продажу номерних знаків у МВС, отримання прав у автошколі, купівля майна в держави (бізнес, квартира, будинок) і тд. Що я пропоную: переглянути цей закон, зменьшити відсоток або повністю прибрати цей закон з гри. Взагалі, по рп цього закону в грі просто не існує, це видумка з форуму, я цей закон ніде в грі не можу прочитати.
Шановних працівників держ. структур прошу УВАЖНО прочитате вищенаписане, зробити висновки і зробити гру краще, бо я дав багато ідей для того, звідки можна брати кошти в казну
Шановних працівників держ. структур прошу УВАЖНО прочитате вищенаписане, зробити висновки і зробити гру краще, бо я дав багато ідей для того, звідки можна брати кошти в казну