Розглянуто Ілля Репецький, скарга тільки для керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
805
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Джеймсон Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги:

Вітаю, шановний Пан Галицький, хочу звернутись на пряму до вас, Хочу щоб ви послухали мою історію з Репецьким розказую:
Коли я став на лідерку я одразу хотів взяти свою знайому людину "Тонні Дніпровський" по довірі на Полковника, але наш "Любимий" Репецький спочатку морозився день, потім мені слідкуючий каже "Його не хочуть брати, бо в нього був варн за "Невідстояний термін заступника" хоча він оскаржив це та саме ви велли з ним переписку щодо зняття варну, але нарешті через 2 дні все таки перестали мати питання та поставили тонні, але на цьому не закінчується, я очікував відповіді щодо "Поставити по довірі майора" я на це чекав майже тиждень.
Ще один момент, коли я тільки став на посаду і вже призначили тонні мені сказали що буде розформ фракції, я написав список кого я хочу залишити у фракції, але коли ми почали звільняти я почув від репецького одн фразу яку я запомнив до сьогодні "Хто звільнить Андрія Репецького (який був ген прокурором та не мав бути в НПУ і в грі не був вже 2 тижні) получе по шапці а на питання чому (питав я а потім тонні) він відморозився і сказав всіх інших ' під нуль звільняємо", продовжуємо з розформом, після розформу лишилось 17 людей "адміністрація, Головний Тестер, Дружок репецького, і ГА 02 серверу" ми з Тонні з 04.10.2025 почали піднімати фракцію з нуля, да хоч я не робив ГРП, але ми зробили пікову кількість бійців "68-70" та саме головне, ми намагалися їх навантажувати більше лекціями на теми законодавства серверу, але що я потім отримую від Репецького коли я написав що я хочу перевестись на адмінку "скільки ГРП ти зробив, як ти підвищив становище знань в НПУ" хоча на НПУ майже не було скарг, я розумію я "перший досвід на лідерці я набирав по 100+ балів не було ГРП але я намагався зробити для НПУ все, ми грали весь день, (у нас під кінець дня було 4 рулетки на сайті)" коли я зрозумів що мене не переведуть на адмінку у мене з тонні З'явилося нове бажання "я Тонні передам лідерку а сам піду на 11 звання та будемо продовжувати для НПУ працю" мене кличуть у войс, якщо коротко починають закидувати питаннями почали говорити що я "нічого не роблю" хоча вже в НПУ було 70+ людей і скарг на нас не було, тобто я для НПУ +- зробив все що я міг на той час,
Також саме смішне що було репецький питає в мене (коли ми сиділи у войсі) "Що будеш робити далі" я йому сказав максимально спокійно "я не знаю можливо зніматись якщо не хочете щоб я передав лідерку" і він мене просто кікнув з войсу зі словами всьо з тобою понятно
Надіюсь з репецьким хоч ви як Керівник Проекту зможете зробити, бо минулий ЗГА на скаргу від тонні забив великий болт "Ось скарга"

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):.
5. Дата порушення: 29.01.2026

Відповідь ГА не цікавить очікую тільки Керівника Проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі