Розглянуто Іллюха Павлючок / Оск рідних + образа гравців| R -1491

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Владислав Андрійович
2. Нікнейм порушника: Іллюха Павлючок
3. Назва клану порушника: SPARTAN
4. Суть скарги:
Подаю скаргу на гравця, який грубо порушив правила проєкту, а саме пункт щодо образи рідних та образи гравців.
Дані слова є прямою, цілеспрямованою та вкрай грубою образою. У висловлюванні міститься:
  • пряма образа моєї матері (образа рідних);
  • нецензурна лексика;
  • приниження мене як гравця;
  • токсична та провокаційна поведінка.
Образа рідних є одним із найсерйозніших порушень правил будь-якого проєкту, оскільки це переходить межі звичайного конфлікту між гравцями. Це не просто емоційний сплеск чи суперечка — це свідоме приниження честі та гідності людини через згадування її сім’ї в неприпустимому, вульгарному та аморальному контексті.
Подібна поведінка є абсолютно недопустимою
Я вважаю, що такі дії не повинні залишатися без покарання, оскільки це заохочує подальші подібні порушення з боку інших гравців.
Прошу адміністрацію розглянути мою скаргу та застосувати відповідне покарання згідно з правилами сервера.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 10.02.2026

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Гравець 4481 отримує покарання у вигляді бана на 16 днів за порушення загальних правил:

5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі