Олександр Заричанович
Новий гравець
- Реєстрування
- 17 Лис 2023
- Дописи
- 9
- Реакції
- 1
- Бали
- 8
Вітаю шановні гравці та розробники Ukraine GTA!
В цій темі я хочу вам запропонувати зробити корисну систему, а саме система обміну.
Що буде підтримувати сама система:
В цій темі я хочу вам запропонувати зробити корисну систему, а саме система обміну.
Що буде підтримувати сама система:
- обмін на авто
- Обмін на оселю (будинки, квартири)
- Та обмін на предмети з інвентарю(P.S. Щоб потім люди не писали скарги на обман)
Як саме буде функціонувати сам обмін:
До ігрового телефону буде доданий застосунок «Обмін»
Квартири/будинки: Гравець який захоче обмінятися квартирами заходить в додаток в телефоні (інший гравець теж).
Обирають категорію «Обмін житла». Та вписують у комірку ID гравця якому хочуть передати квартиру у володіння, та обирають свій будинок чи квартиру.
Якщо гравця знайдено, то потрібно натиснути кнопку «Запропонувати».
Після цього обидві сторони переходять на спільний екран де обидва повинні натиснути кнопку «Обмінятися».
З транспортом та аксесуарами все теж саме.
Якщо сподобалась вам моя пропозиція то тисніть стрілку вгору! Розвиваймо гру разом!
На цьому все, дякую за увагу! Всього вам найкращого та мирного неба над головою!
До ігрового телефону буде доданий застосунок «Обмін»
Квартири/будинки: Гравець який захоче обмінятися квартирами заходить в додаток в телефоні (інший гравець теж).
Обирають категорію «Обмін житла». Та вписують у комірку ID гравця якому хочуть передати квартиру у володіння, та обирають свій будинок чи квартиру.
Якщо гравця знайдено, то потрібно натиснути кнопку «Запропонувати».
Після цього обидві сторони переходять на спільний екран де обидва повинні натиснути кнопку «Обмінятися».
З транспортом та аксесуарами все теж саме.
Якщо сподобалась вам моя пропозиція то тисніть стрілку вгору! Розвиваймо гру разом!
На цьому все, дякую за увагу! Всього вам найкращого та мирного неба над головою!