Розглянуто ГС Держ I Перевищення прав та приниження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Нікіта Парасоля
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: Адміністратор дозволяє при людях на сборах принижувати мене говорити, що я дитина та те, що я встав на посаду Міністра Внутрішніх Справ це експеримент та довіри для мене на посаду 9,10 та інші посади немає та якщо я захочу її повернути то її не буде. Прошу максимально покарати адміністратора так як це не припустимо щоб адміністратор таке говорив.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): на сборах тоді був ГА та ЗГА які це мали почути
5. Дата порушення: 07.03.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,533
Реакції
1,632
Бали
253
Вітаю
Якщо би ви слухали уважніше і приймали всі факти до уваги, то я сказав, що ви були прийняті на посаду міністра МВС як експеримент в плані того, що вам було надано виключення по віку, а не роль якось підопитної тварини.
Так також на зборах я вам чітко поясним, що через вашу роботу поки я не зовжу надати вам довіру на інші високі посади такі як: Суддя, прокурор, полковник СБУ тощо, оскільки ваша активність, рівень роботи, котнолю, взяємодії з фракціями МВС залишає бажати кращого.

Очікуємо відповіді ГА та ЗГА

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Я перебувала на зборах і прекрасно чула, що казав Ярослав, це було не з метою приниження, а з метою донести всім, що ви хочете всі довіри, тощо, але все одно не розумієте іноді як і що працює, і дійсно, ви до 18 років вважаєтесь дітьми.
Не бачу ніяких проблем, якщо вам було образливо, зв'яжіться зі мною в ТГ, ми обговоримо ситуацію у войсі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі