Розглянуто Рома Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,320
Реакції
671
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Кіріл Гросман
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Вітаю, не згоден з вердиктом адміністратора Романа, оскільки вважаю що у скарзі були порушення зі сторони гравця, також частково не згідний з видачєю покарання мені.
1. Видача покарання мені
Частково не згоден з видачею покарання у вигляді jail за NonRP Drive. У правилах UKRAINE GTA зазначено, що максимальна швидкість при русі поза дорогою становить 60 км/год. З мого боку дане правило було дотримано, оскільки я рухався зі швидкістю до 60 км/год.
На відео, можливо, можна помітити короткочасне перевищення швидкості на декілька одиниць (60+ км/год), однак це тривало лише долю секунди та було спричинено технічними особливостями транспортного засобу (швидкий розгін). Вважаю, що подібне короткочасне перевищення не можна розцінювати як навмисне порушення правил.
Також варто врахувати характер дорожнього покриття. Ділянка дороги на відео є відносно рівною, тому рух зі швидкістю близько 60 км/год на даному транспортному засобі не виглядає нереалістично з точки зору RP.
2. "Зі сторони гравця Нікита Мажай порушень не вбачаю, оскільки..."
Не згоден з рішенням, оскільки коли я під’їхав на тонованому автомобілі, гравець не міг знати, хто знаходиться всередині авто та які наміри має водій. Відповідно, з точки зору RP у нього не було підстав робити будь-які висновки щодо ситуації.
Адміністратор зазначив, що у гравця нібито була IC причина у вигляді "падіння вантажу", однак на момент відкриття вогню нічого пов’язаного з вантажем не було. Оцінити можливість падіння вантажу можна лише маючи OOC інформацію знаючи ігрові механіки гри.
IC причина могла б бути лише у випадку, якщо б вантаж вже заспавнився, та були б очевидні дії з мого боку щодо його захоплення. Оскільки на момент ситуації вантажу не було, фактично вогонь було відкрито без ІС причини.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Скарга

5. Дата порушення: 09.03.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Уважно ознайомився з доказами з боку адміністратора та суттю ситуації. Покарання лишається в силі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі