Федя Батурінець
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Бер 2025
- Дописи
- 464
- Реакції
- 646
- Бали
- 113
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 09.03.2026
Головний слідчий: Федя Батурінець
Слідча група: Дмитро Морріс
ОПИС:
Повідомляю, що 9.03.2026 до мене на прийом прибув полковник СБУ Назар Легенда. Попередньо він зв’язався зі мною електронною поштою та повідомив про необхідність термінової зустрічі.Я знайшов можливість прийняти його та очікував у кабінеті для проведення бесіди. Після прибуття Назар Легенда повідомив, що стосовно нього було вчиненно кримінальне правопрушення ще в той період, коли він не мав статусу полковника СБУ.
Після цього він надіслав відповідні матеріали, з якими я ознайомився.
Наразі переглянувши отримані докази , встановив наступне:
04.03.2026, о 11:36 Назар Легенда працівник Служби Безпеки України, патрулював місто Київ. На перехресті біля рибаловного магазину, він побачив чорний автомобіль марки BMW 540I G30 без номерів та зупинив його за для перевірки данних. Після того як водій запинився, та вийшов він підійшов до нього та почав представлятися, як раптом громадянин накинув на його руки кайдани, тим самим порушив
Розділ VIII. КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ПРОТИ ВОЛІ, ЧЕСТІ ТА ГІДНОСТІ ОСОБИ Статтю 28 Крімінального Кодексу України
Стаття 28. Незаконне позбавлення волі або викрадення людини
Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, яке супроводжується фактичним обмеженням її свободи пересування.
Потім, він заліз до Назара у гаманець, і забрав 48.850 грн, також ще витягнув 6 мікросхем. Це порушення
Розділу IX. КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ Статті 30 Крімінального Кодексу України
Стаття 30. Грабіж
Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)
ФІГУРАНТИ СПРАВИ:
Іʼмя: Невідомо. Грмадянин України, з автомобілем марки BMW 540I G30.
Статус: На волі
Додаткова інформація: Підозрюванний
Іʼмя: Назар Легенда, Громадянин України, Полковник ЦУ СБУ
Статус: На волі
Додаткова інформація: Потерпілий
ДОКАЗИ:
Доказ №0001 (позив Назара )Докази №0002
Тайм-Коди:
0:58 Порушення Розділу VIII статті 28 Кримінального Кодексу України1:02 Порушення Розділу IX статті 30 Кримінального Кодексу України
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
У процесі...
Слідчий ДБР, Майор ЦУ СБУ - Федя Батурінець
Підпис
Підпис
Останнє редагування: