Відмовлено Оскарження образа адміністрації(поза грою)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артьом Шишкін

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Тра 2025
Дописи
31
Реакції
72
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Артьом Шишкін
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський
3. Суть скарги: Подаю оскарження на покарання, яке було видано за правилом 7.10 (образа / погрози адміністрації поза грою). Хочу пояснити ситуацію. У тій розмові, на яку посилається скарга, людини, про яку йшла мова, навіть не було в чаті. Повідомлення не були написані безпосередньо цій людині або комусь із адміністрації, там навіть не було моїх повідомлень. Це була звичайна розмова між друзями, де згадка була від третьої особи, а не пряме звернення або образа адміністратора. Також хочу зазначити, що мої слова не мали на меті образити адміністрацію або якось принизити її. Це була проста розмова, де деякі фрази могли бути сказані на емоціях або неправильно зрозуміті. Я повністю розумію, що подібні висловлювання можуть порушувати правила проєкту. Якщо мої слова дійсно були сприйняті як образа — приношу свої вибачення адміністрації. Я поважаю правила сервера та роботу адміністрації, і надалі буду уважніше ставитися до того, що пишу в чатах або соціальних мережах, щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому. Прошу адміністрацію розглянути можливість пом’якшення покарання або дострокового розбану, оскільки мені подобається цей проєкт і я хотів би продовжити гру, дотримуючись усіх правил.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
UKRAINE GTA 09.03.2026 23_21_50.png

5. Дата порушення: 09.03.2026

Останнє редагування:

Артьом Шишкін

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Тра 2025
Дописи
31
Реакції
72
Бали
23
Хотів би додати, якщо адміністрація не буде проти мені написати в Discord або ОП, я зможу показати всі докази того, що я не був причетний до образи адміністратора!

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю , завжди треба обдумувати свої дії та вчинки . Все за собою несе наслідки . На жаль ваші порушення були систематичними та критичними . У оскаржені відмовлено , відбувайте покарання .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі