Артьом Шишкін
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 19 Тра 2025
- Дописи
- 31
- Реакції
- 72
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Артьом Шишкін
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 09.03.2026
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський
3. Суть скарги: Подаю оскарження на покарання, яке було видано за правилом 7.10 (образа / погрози адміністрації поза грою). Хочу пояснити ситуацію. У тій розмові, на яку посилається скарга, людини, про яку йшла мова, навіть не було в чаті. Повідомлення не були написані безпосередньо цій людині або комусь із адміністрації, там навіть не було моїх повідомлень. Це була звичайна розмова між друзями, де згадка була від третьої особи, а не пряме звернення або образа адміністратора. Також хочу зазначити, що мої слова не мали на меті образити адміністрацію або якось принизити її. Це була проста розмова, де деякі фрази могли бути сказані на емоціях або неправильно зрозуміті. Я повністю розумію, що подібні висловлювання можуть порушувати правила проєкту. Якщо мої слова дійсно були сприйняті як образа — приношу свої вибачення адміністрації. Я поважаю правила сервера та роботу адміністрації, і надалі буду уважніше ставитися до того, що пишу в чатах або соціальних мережах, щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому. Прошу адміністрацію розглянути можливість пом’якшення покарання або дострокового розбану, оскільки мені подобається цей проєкт і я хотів би продовжити гру, дотримуючись усіх правил.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 09.03.2026
Останнє редагування: