𝐯𝟏𝐭𝐲𝐚𝐧𝐤𝐚
#покидьок
- Реєстрування
- 13 Січ 2025
- Дописи
- 23
- Реакції
- 97
- Бали
- 18
1.Ваш нікнейм: 64750
2.Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
3.Суть скарги: Доброго вечора шановна адміністрація! Пишу петицію з просьбою розібратися з данною ситуацією ,гравець не поважно ставиться до своєї країни ,та таке каже з підтримкою країни агресора коли молоді воїни стоять на фронті та погибають жорстоко. На мою думку даний гравець без поваги до нього не заслуговує грати на українському проекті після того що він скоїв ,також хочу оголосити що цей гравець неодноразово порушував критичні правила UG ,та багато кого обманював на проекті ,я став на його зустрічі та неодноразово потерпав від обману від цього гравця. Моє прохання щоб заблокували його вже раз і на завжди. Такі люди як він не повинні грати на проекті. Неодноразово траплялося на форумі образи родичів від цього гравця ,та просто образи гравців. Також адміністратор Тім Александрович котрий робить свій вирок ,а через декілька хвилин його міняє на зовсім інший.
Тобто гравець грає в українську гру ,на здоровому глузді починає підтримувати країну агресора ,коли вже йде 4-й рік повномасштабної війни ,прохання переглянути скаргу на гравця та зробити вирок вже сподіваюсь адекватний. Також у данного гравця вже траплялось ЧСП за образи проекту.
4.Докази:
- обман
- підтримка країни агресора
00:00 - 01:04 Пропис договіру
01:20 - 01:23 Передача рюкзака іншому гравцю
01:30 - 01:57 Перекид коштів гравцеві
5.Дата та час :на доказі видно(скриншот/відео)
2.Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
3.Суть скарги: Доброго вечора шановна адміністрація! Пишу петицію з просьбою розібратися з данною ситуацією ,гравець не поважно ставиться до своєї країни ,та таке каже з підтримкою країни агресора коли молоді воїни стоять на фронті та погибають жорстоко. На мою думку даний гравець без поваги до нього не заслуговує грати на українському проекті після того що він скоїв ,також хочу оголосити що цей гравець неодноразово порушував критичні правила UG ,та багато кого обманював на проекті ,я став на його зустрічі та неодноразово потерпав від обману від цього гравця. Моє прохання щоб заблокували його вже раз і на завжди. Такі люди як він не повинні грати на проекті. Неодноразово траплялося на форумі образи родичів від цього гравця ,та просто образи гравців. Також адміністратор Тім Александрович котрий робить свій вирок ,а через декілька хвилин його міняє на зовсім інший.
4.Докази:
00:00 - 01:04 Пропис договіру
01:20 - 01:23 Передача рюкзака іншому гравцю
01:30 - 01:57 Перекид коштів гравцеві
5.Дата та час :на доказі видно(скриншот/відео)
Вкладення
Останнє редагування: