Артур Мoрґан
Капітан Морґан
- Реєстрування
- 26 Гру 2025
- Дописи
- 32
- Реакції
- 33
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Артур Морґан
2. Нікнейм порушника: В першу чергу я 64211. Ростік Каптьор 65223. Магомед Бездарь 63778. Альона Гуччи 64288.
3. Назва клану порушника: KrauntFamily, BezdaryFamQ.
4. Суть скарги: Спочатку перегляньте багоюз, від даних осіб
Докази по посиланню багоюз, тайм код 00:25-00:50 там добре видно їхні айді.
Потім Ростік Каптьор 65223 FD in GZ тайм код 01:20-01:27
Наступне відео Морґан шоу.
тайм код 01:30 тут я запідозрив що на мене буде напад
почали преслідувати мене. Старався уникнути конфлікту.
02:05 хотіли таранити,і відкрили вогонь з авто. Розумію що на відео не видно хто іменно стріляв з порушенням правил.
02:25 стараюся маневрувати, не вийшло.
02:39 використав сухпай, взяв зброю, почав стріляти по колесах, а потім стріляю по нападнику без зброї ( тут моє перше порушення )
02:46 Магомед 63778 PG і образи (і також моє порушення, вогонь по людині без зброї)
02:53 трошки не розумію фрази Магомеда "агня", далі продовжуються образи з його боку
03:05 Як я розумію, Магомед по телефону каже "альо д....нь от крил... агня... " знову не розумію його
весь цей час тікаю, уникаю бійки, але добре видно як вони продовжують нападати і наносити тілесну шкоду.
03:10 Знову Магомед щось говорить, "агня аткрил" і тд....
З усіх сил стараюся уникнути фізичного насилля відносто себе. Образи продовжуються.
03:50 Ескалація ситуації
вступаю в словесний конфлікт, тут моя поведінка не відповідає працівнику держ. установ. і тим більше не відповідає зам.лідера.
Далі взаємні образи і кулачна бійка 1 в 2
04:24 Ростік Каптьор 65223 Drive By і RK
04:35 Ростік Каптьор 65223 Drive By повторно
Далі взаємні образи, бійка. Ще окремо Магомед кудись вискочив, самі все побачите.
04:53 Образи з мого боку і бійка з Ростік Каптьор ( Просто хочу уточнити, що вискочив то я з Магомедом, ну але так буває.... )
04:53-05:48 бійка з Ростік Каптьор
тут Магомед згадав що він вискочив 1 на 1
05:50-06:23 Взаємні образи, стараюся захистити свою ****************************дку. Магомед, ****************************дку не трож!
В цей час Альона Гуччи передає аптечки Ростіку, бо він не вивіз ( суб єктивна думка )
Знову словесні перепалки з Магомедом. Я підбігаю до Ростіка з Альоной , і продовжую конфлікт.
Далі Магомед знову ображає ****************************дку.
07:13 Даю суб єктивну оцінку сексуальній орієнтації нападників. Також моє порушення.
07:28 Drive By
07:42 Drive By
Далі як сказав Ростік, лежу під авто нападників, і відпочиваю,
08:10 Альона Гуччи 64288. Як справжня жінка, допомогла вирішити конфлікт
Вибачаюсь перед екс Генералом Данилом Івановичем, і перед Володимиром Матюнсом, за свої порушення, і за свою поведінку, по іншому не міг.
Дякую за увагу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): багоюз Морґан шоу
6. Дата порушення:11.03.26
2. Нікнейм порушника: В першу чергу я 64211. Ростік Каптьор 65223. Магомед Бездарь 63778. Альона Гуччи 64288.
3. Назва клану порушника: KrauntFamily, BezdaryFamQ.
4. Суть скарги: Спочатку перегляньте багоюз, від даних осіб
Докази по посиланню багоюз, тайм код 00:25-00:50 там добре видно їхні айді.
Потім Ростік Каптьор 65223 FD in GZ тайм код 01:20-01:27
Наступне відео Морґан шоу.
тайм код 01:30 тут я запідозрив що на мене буде напад
почали преслідувати мене. Старався уникнути конфлікту.
02:05 хотіли таранити,і відкрили вогонь з авто. Розумію що на відео не видно хто іменно стріляв з порушенням правил.
02:25 стараюся маневрувати, не вийшло.
02:39 використав сухпай, взяв зброю, почав стріляти по колесах, а потім стріляю по нападнику без зброї ( тут моє перше порушення )
02:46 Магомед 63778 PG і образи (і також моє порушення, вогонь по людині без зброї)
02:53 трошки не розумію фрази Магомеда "агня", далі продовжуються образи з його боку
03:05 Як я розумію, Магомед по телефону каже "альо д....нь от крил... агня... " знову не розумію його
весь цей час тікаю, уникаю бійки, але добре видно як вони продовжують нападати і наносити тілесну шкоду.
03:10 Знову Магомед щось говорить, "агня аткрил" і тд....
З усіх сил стараюся уникнути фізичного насилля відносто себе. Образи продовжуються.
03:50 Ескалація ситуації
вступаю в словесний конфлікт, тут моя поведінка не відповідає працівнику держ. установ. і тим більше не відповідає зам.лідера.
Далі взаємні образи і кулачна бійка 1 в 2
04:24 Ростік Каптьор 65223 Drive By і RK
04:35 Ростік Каптьор 65223 Drive By повторно
Далі взаємні образи, бійка. Ще окремо Магомед кудись вискочив, самі все побачите.
04:53 Образи з мого боку і бійка з Ростік Каптьор ( Просто хочу уточнити, що вискочив то я з Магомедом, ну але так буває.... )
04:53-05:48 бійка з Ростік Каптьор
тут Магомед згадав що він вискочив 1 на 1
05:50-06:23 Взаємні образи, стараюся захистити свою ****************************дку. Магомед, ****************************дку не трож!
В цей час Альона Гуччи передає аптечки Ростіку, бо він не вивіз ( суб єктивна думка )
Знову словесні перепалки з Магомедом. Я підбігаю до Ростіка з Альоной , і продовжую конфлікт.
Далі Магомед знову ображає ****************************дку.
07:13 Даю суб єктивну оцінку сексуальній орієнтації нападників. Також моє порушення.
07:28 Drive By
07:42 Drive By
Далі як сказав Ростік, лежу під авто нападників, і відпочиваю,
08:10 Альона Гуччи 64288. Як справжня жінка, допомогла вирішити конфлікт
Вибачаюсь перед екс Генералом Данилом Івановичем, і перед Володимиром Матюнсом, за свої порушення, і за свою поведінку, по іншому не міг.
Дякую за увагу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): багоюз Морґан шоу
6. Дата порушення:11.03.26