- Реєстрування
- 24 Січ 2023
- Дописи
- 609
- Реакції
- 172
- Бали
- 103
1. Ваш нікнейм: Олександр Несторович
2. Нікнейм гравця: Санечка Харківський #36571
3. Суть скарги: Даний гравець намагався продати мій котедж іншому гравцю, вводячи його в оману щодо власника майна. Покупець виявився моїм знайомим і звернувся до мене, щоб уточнити інформацію про продаж. У результаті з’ясувалося, що я не продаю цей котедж. Також у переписці гравець намагався приховати або уникнути підтвердження того, що будинок належить саме йому. Вважаю, що дії гравця є спробою обману інших гравців та порушенням правила 7.8.
З першого по четвертий скрін іде переписка між покупцем і 36571.
На 5 скріні діскорд Санечка Харківський підтвердження тому є 6 скрін з гри де видно його відповідь у грі.
Порушення правил 5.24. та 7.8.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 12.03.2026
2. Нікнейм гравця: Санечка Харківський #36571
3. Суть скарги: Даний гравець намагався продати мій котедж іншому гравцю, вводячи його в оману щодо власника майна. Покупець виявився моїм знайомим і звернувся до мене, щоб уточнити інформацію про продаж. У результаті з’ясувалося, що я не продаю цей котедж. Також у переписці гравець намагався приховати або уникнути підтвердження того, що будинок належить саме йому. Вважаю, що дії гравця є спробою обману інших гравців та порушенням правила 7.8.
З першого по четвертий скрін іде переписка між покупцем і 36571.
На 5 скріні діскорд Санечка Харківський підтвердження тому є 6 скрін з гри де видно його відповідь у грі.
Порушення правил 5.24. та 7.8.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 12.03.2026