Відмовлено Для Олега Галицького//Відповідь ГА не цікавить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
607
Реакції
1,115
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Максимка Шевчук
2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький
3. Суть скарги:Вітаю, шановний Керівник проєкту.
Мене було заблоковано на 21 день за обман адміністрації. Хочу пояснити ситуацію.
Я подав скаргу на поліцейського за NonRP Drive. Після цього побачив, що вже є інша скарга на мене за той самий момент. Тому я вирішив видалити свою скаргу, оскільки не бачив сенсу в двох скаргах з однаковою ситуацією.
Ситуація була така: за мною їхали поліцейські, я поїхав по NonRP Drive та почав тікати. Після цього по мені відкрили вогонь і мене затримали. Під час затримання поліцейський продовжив рух по NonRP Drive зі швидкістю більше 60 км/год.
Мій фрапс почався з моменту затримання, оскільки до цього запис не вівся. Коли мене закували в кайданки, я одразу звернув гру і включив фрапс. На відео було видно, що поліцейський рухається явно більше ніж 60 км/год, тому я і подав скаргу.
Після подачі скарги я побачив, що вже є інша скарга з повним фрапсом (близько 3 хвилин). Тому вирішив видалити свою скаргу, щоб розглядали саме той фрапс, де ситуація показана повністю.
Адміністрація вирішила, що я нібито обрізав фрапс спеціально, щоб показати тільки порушення поліцейського і приховати свої. Але це не так. Я ніде не писав і не заперечував, що їхав по NonRP Drive. Моєю метою не було обманути адміністрацію.
Прошу пояснити, де саме в цій ситуації був обман з мого боку.
Також прошу розглянути можливість розблокування, оскільки на даний момент у мене вже зібрано близько 100 одиниць івент-валюти, і через бан я можу втратити можливість використати її під час івенту.
Сподіваюся на ваше розуміння та справедливий розгляд ситуації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):відповідь ГС держ

5. Дата порушення:10.03.2026

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
607
Реакції
1,115
Бали
113
Прошу видати покарання даному гравцю за порушення правил форуму 3.3 та 3.2. Також хочу додати, що в мене фрапс не ведеться 24/7 — я записую лише ті фрагменти, де гравці порушують правила. І взагалі можливо то інший я фрапс показував.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
607
Реакції
1,115
Бали
113
3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/Не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 7 днів.
3.3 Заборонені повідомлення, які не мають сенсу та флуд у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попередження, бан 5 днів.
Прошу видати бан гравцю за флуд більше 3 повідомлень

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,068
Реакції
847
Бали
253
Вітаю
Шановний Максим.
Ви отримали покарання згідно з правилами UKRAINE GTA 7.7, (Click) на гравця з НПУ не було подано скарги з всією ситуацією, Ви подали скаргу на гравця з фракції НПУ за порушення правил UKRAINE GTA, а саме NonRP Drive, стверджуючи, що у Вас не було відео всієї ситуації, але за доказами які надав інший гравець чітко видно, що у Вас було відео на майже годину (Понад 50 хв), Ви мали
повну ситуацію, але при цьому все одно подали обрізану ситуацію.

Згідно з нормативами, покарання видається від 31 дня, але Вам надали на 21.
У випадку подальшої спроби введенням оману Адміністрації - покарання буде збільшено.
Наразі оскарженню не підлягає.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі