Розглянуто Тільки для Олега Галицького ГА,ЗГА не лізь!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝒟𝒶𝓃і𝓀 𝐻𝑜𝓂𝓈

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
142
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Данік Хомс 117668, Павлік Хомс 127599
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаємо шановний Олег Галицький скаргу я пишу від мене і від мого друга одночасно перша скара від мене

1. 01.03.2026 Я Данік Хомс подав скаргу клікабельне) про тещо в мене не працює функція авто з закордону я написав в ЛС Валерії після чого вона відповіла 4 березня і сказала (з вами звяжутся) 5 березня до мене написав якщо я правельно зрозумів Міша Головченко ГТ та написав (напишите коли будете в грі) я написав після чого мені відписала та попросили рішити питаня завтра тобто 6 числа я сказав без питаня все розумію. 6-го я написав коли ми зможемо рішитити питання та від 6-го числа мої повідомлення досі не переглянуті тобто проблему вирішають 13 днів. це норма?
Скарга номер 2
2. Сьогодні о 00.00.00 був зліт бізнеса під номером 66 Я Павлік Хомс сидів у войсі з друзями які були присутні на зльоті за 1хв до зльоту мої друзі одночасно сказали що у них виліт я злапав дроп для клана коло Епика Д та вирішив поїхати подивитися приїзджаю я туда о 00.02 і бачу що бізнес ніхто не купив ну звісно я підходжу і купляю показою відкат адмістратору та після чого мені сказали все добре але не продавайте 3 дня ну добре через 10-15хв мене телепортоють на бізак і кажуть відавайте я кажу чому і що я чую у відповідь (віддавайте буде перезліт або аукціон) я говорю ну скажіть проблему яж не лапав з ПЗ або Софтом на откаті все чітко видно як я заїджаю в місто підїжаю як там стоїть людина (
откат!) ну після чого я віддав біснес за суму яку і купив і мені кажуть віддавайте ще і гроші мене це збісило я подав скаргу попросив надати відповідь чому у мене забрали бізак і чому я віддав кошти а мені їх не повернули і наш ЗГА відповів (скарга)
(Вітаю
Вам буде повернуто кошти за купівлю бізнеса
Розглянуто)

ну для мене це не є норма я так і не почув відповідді хочу щоб ви повернули мені бізнес!
з любовю Павлік Хомс
Звертаюся зараз до пана Олега рішіть будь ласка ось ці я питання томущо ми прості гравці ніколи не можемо нормально звернутися або рішити питання без скарги а якщо кидаєм скаргу зразу негативна віддповідь ну ми не хочемо скарги кидати але нас просто не чують

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення: 13.03.2026

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Бізнес не буде повернуто.
Так як із за гравця який використовував чіти, більшість гравців -крашнуло.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі