Відмовлено Оскарження рішення Романа Семегена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ОлександрДовженко

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
23
Вік
32
1. Ваш нікнейм: Саня Довжик
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: не згоден з рішенням що до того що даний Адміністратов видав на свій розсуд попередження в клан, я не навмисно натиснув на кнопку стрибок на відею видно що я один раз пригнув і то ще раз повторюсь що це випадково
таке враження складається що у нього до мене якась предвзятость! бо так на власний розсуд може кожен Адміністратор видавать таке бо йому бачите так захотілось . на скільки не підводить мене моя пам'ять то такі рішення може приймати ГС або ЗГС яких в нас немає довгий час!
плюс до того всього ГПР проводять рідко так а коли проводять то щей бали не видають щоб знімати це все бо нема ГС ЗГС .
Прошу зменшити покарання та зняти попередженя
також прошу звяти історію покарань по ст. 6.13 за весь час в грі їх не так і багато, Адміністратори які видавали покарання за 6.13садили в деморган
і попередження не давали бо це не таке велике порушення для такого покарання. Бо досвідчині Адміни знають що треба робити і як правельно покарати порушника
і ще раз повторюсь таке враження що у даного Адміна предвзяте відношення
також прошу взяти до уваги що правило не передбачає покарання у вигляді попередження або варн
Ukraine GTA 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут та докази скрін з Діскорда новин Неоф. орг.
Снимок.PNG

5. Дата порушення:13,03,2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі