Відмовлено Для Головного Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ОлександрДовженко

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
23
Вік
32
1. Ваш нікнейм: Саня Довжик
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: знову даний адмін видає на власний розсуд попередження яке переростає в догану , чому Страрший Адміністратор цього не робить? що це за свавілля таке ????
тепер я вам доведу що у семегена предвзяте відношення ось дивіть: він вчора видає одне попередження потім другу та пише про це в новинах Неофа в Дс. (докази на скріні з новин Неофа)
Снимок.PNG
Снимок2.PNG
а от других він не замічає та не так швидко пише це в новинах , для прикладу наведу приклад по ось цій скарзі тут видають клану догану, так семеген не спішить так швидко про це писать(тут на те шо він запарився чи забув мало віриться) це в новинах. доказ ось на скріні
Снимок3.PNG
тепер сладується таке враження що він особисто чи з кимось у зговорі що хоче знищити кланне так недавно клан DarkPower потрапив у таблицю Лідерів , і відразу почалися негаразди, бо коли клан не перебував у таблиці лідерів то нічого такого не було.за всю мою гру на проеті у мене було не так багато ПГ прошу взяти це до уваги

прошу Вас провести з семегеном співбесіду за його некомпетентність(бо по форуму видно що не тільки в мене з ним якісь непонятки) та дії на за власним розсудом

прошу Вас зняти догану яка переросла з двух попереджень які видав семеген на свій розсуд , бо правило 6,13 не передбачає Варн або Догану
Дякую за увагу та надіюсь на Ваше розуміння та справедлівіть
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): вкладені

5. Дата порушення13,03,2026

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Дії адміністратора були ретельно перевірені. Ознаки предвзятого відношення відсутні. Навпаки, адміністратор сумлінно виконує перевірку скарг та оповіщення кланів щодо отриманих покарань.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі