Відмовлено Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
12
Реакції
17
Бали
8
1.Мій нікнейм: Роман Квенкі 6860875
2. Нікнейм адміністратора: системно
3. Суть скарги: Почалось усе з моменту як почалась ГРП, ми сиділи у войсі на 02 з іншими кланами та зайшов михасик Хелл та почав флудити включати музику де обзивалося інші клани, адміністрація не могла його замутити і через те що я казав йому щоб він виключив свою музику мені дали мут на 1 годину за правилом 1.1. Йдемо далі приїхали ми на тк відбили її, та пішли на стадіон, там ЗСУ не було, хоча вона мала б приїхати і відбивати нас, ну менше з тим. Ми перетягнулись назад на тк і почався самий сік, держ фракції а саме ЗСУ сіли на дах тк у зз і почали тулити по нас але по них урон не проходив тому що вони у зеленій зоні були а це благоюз. Я залетів на дах вертолітьотом щоб викурити їх звідтам але у мене не вийшла та мене взяли у наручники(20:30+-), далі мною 10 хв щось куритили по тій криші туда назад, до стовпа причепляли. Потім у 20:41 мене посадили у вертоліт, ми почали летіти на базу ЗСУ але у водія були лаги і нас дуже тепало тому ми летіли 5хв пролетіли десь пів дороги від тк до бази ЗСУ і ми застрягли у текстурі дерева. Я викликав адміна, він нас з відтам витягнув, після чого водія викинуло з ігри і лишився я сам у вертольоті. Мене тепало назад вперед ,вертоліт не міг ніяк встати на місці, падав під текстури, хоча адміністрація сказала що зробила оптимізацію та забрала баги але це таке. Після чого 10-15хв пробували перевернути вертоліт два ЗСУ і один адмін, вони намагались якось сісти у вертоліт та полетіти далі, цього зробити їм не вийшло по невідомих мені причинах. Після чого я кажу хлопці чи ви будете щось зі мною робити бо я вже змучився сидіти (у наручниках на цей момент я був вже більше 30хв) ну і через те що було багато народу у мене вилетіло гта і мені друзі говорять а нашо ти лівнув тебе відкинули в деморган я кажу їм я не лівав я взагалі на ліжку лежу. Також хочу добавити що у войс де сиділи ми зайшла ось ця людина https://ibb.co/YBJvdPKj та сказала цитую « що клановці готові сосати бо зараз приїде таке що вам ***********************************» тому вимагаю покарання для михасика хелла та Емілія ескобар та компенсацію за деморган та пояснення Що до де була адміністрація (чому вони не слідкували та не відкидували зсу за багоюз) від га у войсі дс
4. Мій діскорд: venom.nosimp
5. Докази: https://ibb.co/Y492jgPt

Дмитро Резнов

Новий гравець
Реєстрування
4 Лют 2026
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
Мій нікнейм Дмитро Резнов, я є учасником клану AVENGERS як і Роман який створив скаргу, в докріплення скарги Романа надаю записи з моєї сторони всього ГРП для прояснення ситауції:
На відео:
з таймкоду 34:00 видно багаюз фракцій ЗСУ, СБУ з Зеленою зоною

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
За "багоюз ЗСУ" - раджу звернутись в відповідний розділ скарг на гравців державних організацій.
На рахунок покарання гравцю - зверніться з відповідними доказами в Discord в розділ скарг на гравців.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі