Відмовлено для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
115
Реакції
62
Бали
33
1. Ваш нікнейм: максимка марс
2. Нікнейм адміністратора: данило яворівський
3. Суть скарги: мене посадили СБУ без рішення суду, що є заборонено так як я являюсь радником ВРУ, і маю високу недоторканість, я викликав адміністратора, він нічого не робив і просто стояв, незважаючи на те що я йому пишу та пояснюю, але коли я почав оскати СБУ він чомусь прокинувся і видав мені мут (якщо потрібно можу надати відеодокази в діскорд), преейшовши з ним у войс, я йому почав пояснювати що СБУ не має права мене садити без рішення суду, щоб я не натворив, він мені відповів "ви впевнені у своїх словах" коли я йому предоставив докази того що я говорю правду, він просто лівнув з войса, тому я прошу видати покарання адміністратору та СБУ.
  1. Стаття 164. Високу недоторканність мають Міністри, Окружні судді, Радник Президента, Перший заступник Голови Парламенту.

• Висока недоторканність забороняє арешт, насильницькі силові заходи, заходи обмеження волі та інші, можливість покарання без вердикту суду.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ru.files.fm/u/d3fvg6vxaq
5. Дата порушення: 15.03

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,068
Реакції
724
Бали
253
Вітаю.
Адміністрація не втручається в RP процес.
Ви в рамках RP можете подати заяву до прокуратури на працівників СБУ та оскаржити їх дії.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі