Відмовлено Тільки для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ОлександрДовженко

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
23
Вік
32
1. Ваш нікнейм: Саня Довжик
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: блат для гравців змова проти мене та мого клану постійно він тільки бачить мої порушення предвзяте відношення , тобто мені він видає попередження в клан за 6,13 а інших не бачичь чесно уже достало таке відношенян шо за свавілля ? ви серйозно від семегена я не для точо граю в гру шоб якась не компетентна людина заважали грати та постійно сувать палки в колеса я нічого йому поганого не зробив прошу вас вирішити цю проблему та провести з ним як мінімуб бесіду щоб працював або зніміть його взагалі як треба бо задовбало шо він робить то шо йому хочеться! нашо взагалі такий адміе треба шо від нього одні проблеми
та прошу взяти до увагу шо після того як я зайшоу в гс донього і запитав чого так ? він меня сказав що якщо вас щось не влаштовує то зверіться на форум а потім пише в лс та потім приберає свій вердикт докази на скрінах це ще раз доказує його некомпетентість!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ПГ-Багоюз-перезалив.378527/#post-1515169
5. Дата порушення:15,03,2026

Вкладення

• Снимок экрана (112).png
    Снимок экрана (112).png
    230.9 Кб · Перегляди: 25
  • Снимок33.PNG
    Снимок33.PNG
    28.1 Кб · Перегляди: 22
  • Снимок экрана (113).png
    Снимок экрана (113).png
    223.1 Кб · Перегляди: 22
Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Відповідь була надана в попередній скарзі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі