Розглянуто Не знання правил// Анастасія Корветі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
271
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Фейзу Краймз
2. Нікнейм адміністратора: Анастасія Корветі , ЗСУ,НПУ ,СБУ
3. Суть скарги:
Запригнув на кришу з 1 прижка без допомоги інших та получив покарання , хотя не мав получити . Згідно правилом Заборонено перебувати на даху будівлі, якщо на неї не можна застрибнути за допомогою одного стрибку, без автомобілів та інших підручних засобів.
- Сказано в данному правилі:аборонено перебувати на даху будівлі, якщо на неї не можна застрибнути за допомогою одного стрибку, без автомобілів та інших підручних засобів.
-Також хочу заміти на рейдах перебувало ЗСУ та гравці з держ.орг відкривали вогонь з снайперської гвинтівки .
Тайм коди:
-1:50 (дали тику з авп)
Під час рейду заборонено використовувати снайперську гвинтівку, як працівниками державних, так і неофіційних організацій. Заходи проводяться виключно на автоматичній зброї.
-2:09 ( видно ЗСУ) що порушує правило
Заборонено брати участь у рейді іншим державним організаціям, окрім як СБУ (за ініціативи лідера або заступника) та НПУ (за рішенням СБУ долучити їх до рейду). Інші державні організації (такі як ЗСУ) не залучаються до рейду
-3:41 кидаю репорт який ігнорують
-7:47 повторно кидаю щоб звернули увагу

-10:39 : видно що я сам без любої допомоги запригнув !!! тому не мав отримувати покарання

-11:48: видно НПУ використувало авп
-15:05 - не побачив повідомлення бо був сконцетрований на стрільбі та не порушував правила
15:57 - мене пробує вбити адміністратор
16:24 : садять за порушення N13 яке не порушував.

Примітка для логів : в мене -1 година тому рахуйте +1 . Приклад: 20 в мене - 21 в них.
Накладання санкцій: дати компенсацію грошову або екипу, покарати адміністратора.!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:15.03.26

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,817
Реакції
2,027
Бали
253
Вітаю, приносимо вибачення за тимчасові незручності. Відпишіть мені в Discord leokingsman, щодо компенсації обговоримо там

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі