Схвалено RP Біографія ((за для посади лідера НПУ)) | Андрій Харрісон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
Короткий опис особи

• ПІБ: Харрісон Андрій Вікторович
  • Стать: Чоловіча
  • Мати: Харрісон (Ковальчук) Валентина Григорівна (1961 р.н.), пенсіонерка, колишня медична сестра.
  • Батько: Харрісон Віктор Леонідович (1958-2016), військовий льотчик, підполковник. Загинув у ДТП (водій-втікач).
  • Зріст та вага: 188 см / 84 кг.
  • Дата народження: 03 липня 1987 року.
  • Вік: 36 років.
  • Місце народження: м. Житомир, Українська РСР.
  • Національність: українець.
  • Місце проживання: м. Київ.
  • Захоплення: стендова стрільба, читання детективів та історичних романів, гра на гітарі, футбол (аматорська ліга), вивчення англійської мови.
  • Сімейний стан: розлучений. Має доньку, Софію (2012 р.н.), проживає з матір'ю в Житомирі.
  • Статура: атлетична, сухорлява.
  • Колір очей: карі.
  • Зачіска: коротка, темно-русява, зачесана назад.
  • Відмітні знаки: шрам на підборідді (дитяча травма), татуювання у вигляді вовчої пащі на лівому плечі (зроблене після першого затримання небезпечного злочинця).

1773611759747.png

Родовід та дитинство (1987-1998)

Андрій народився в Житомирі в родині військового льотчика та медсестри. Прізвище Харрісон дісталося йому від прадіда по батьковій лінії — шотландського інженера, який на початку XX століття приїхав будувати залізницю на Волинь, одружився з місцевою дівчиною і залишився в Україні. Це поєднання європейської педантичності та української душевності визначило його характер: дисциплінований, але не жорстокий, відкритий, але стриманий.

Дитинство минуло в гарнізонах — батька часто переводили: Бердичів, Коростень, потім Київська область. Андрій звик бути «новеньким» у школі, що навчило його швидко аналізувати людей і знаходити спільну мову, але водночас виробило звичку покладатися тільки на себе. У 8 років він отримав той самий шрам на підборідді: захищаючи молодшого брата свого друга від хуліганів, впав з велосипеда на гостре каміння. Це був перший досвід «боротьби за справедливість».

Батько часто був відсутній, а коли повертався — вимагав дисципліни. Мати працювала в місцевому шпиталі, іноді брала Андрія з собою, і він бачив поранених військових, зламані долі. Це викликало не дитячий жах, а скоріше відчуття відповідальності.

Шкільні роки та вибір професії (1998-2004)

У 90-ті сім'я ледве зводила кінці з кінцями. Батько, як і багато військових, залишився без нормальної зарплати, іноді пиячив, але ніколи не піднімав руку на рідних. Мати тягла родину, працюючи на два фронта. Андрій ріс самостійним, допомагав по господарству, підробляв — мив машини, розклеював оголошення.

У школі вчився добре, особливо любив історію та літературу. Вступив до ліцею з посиленою фізичною підготовкою при Житомирському військовому інституті. Там він серйозно захопився боксом і стрільбою. Саме тоді він вирішив, що хоче не просто захищати батьківщину, як батько, а боротися зі злочинністю всередині країни. Батько спочатку був проти: «Йди в авіацію, там чистота». Але після того, як у 2002 році в їхньому дворі пограбували сусідку-пенсіонерку і міліція так і не знайшла злодіїв, батько змінив думку.

2004 рік — Помаранчева революція. 17-річний Андрій спостерігав за подіями в Києві по телевізору, сперечався з однолітками. Він тоді ще не мав чіткої політичної позиції, але відчув, що країна змінюється, і порядок має змінитися також.

Академія та перші кроки в професії (2004-2009)

Вступив до Національної академії внутрішніх справ України в Києві. Навчання давалося легко завдяки спортивній підготовці та аналітичному складу розуму. Був старостою курсу, брав участь у студентських наукових конференціях. Під час практики в одному з райвідділів Києва вперше зіткнувся з «реальною» міліцією: пиятика, «общак», небажання працювати. Це його обурило, але досвідчені наставники пояснили: «Хочеш щось змінити — спочатку стань своїм, потім просувайся нагору».

Закінчив академію 2008 року з червоним дипломом. Отримав звання лейтенанта і розподілення в карний розшук Дніпровського району Києва.

Кар'єра в органах: від опера до керівника (2009-2022)

2009-2011: Робота оперуповноваженим. «Нульові» — розгул бандитизму, рейдерські захоплення, наркотики. Андрій швидко зарекомендував себе як наполегливий, ризиковий оперативник, який не гидував «брудною» роботою: ночував у засідках, втирався в довіру до інформаторів. Його перше серйозне затримання — ватажок банди, що грабувала інкасаторів. Під час операції Андрій отримав легке поранення в руку, але злочинця взяли. Після цього він зробив татуювання вовчої пащі на плечі як символ хижацької хватки.

2012: Одружився з однокурсницею Оленою, яка працювала слідчою. 2012 року народилася донька Софія.

2013-2014: Важкий період. Андрій брав участь у розслідуванні серії замовних убивств. Водночас почався Євромайдан. Він, як і багато колег, опинився перед вибором. Йому наказували їхати на Майдан, але він знаходив причини ухилитися, посилаючись на оперативні справи. У душі він підтримував протестувальників, але присяга не дозволяла вийти на інший бік. Цей внутрішній конфлікт ледь не призвів до звільнення. Після розстрілів на Інститутській він зрозумів: стара система має зникнути.

2015: Батько загинув у ДТП. Водій, який збив його на переході, втік. Справу закрили через «відсутність доказів». Андрій досі переконаний, що там була чиясь недбалість або навіть умисел (батько перед смертю сварився з керівництвом частини через фінансові махінації). Це стало особистою трагедією і каталізатором бажання реформувати систему.

2016: Після створення Нацполіції він пройшов переатестацію і залишився в системі. Отримав посаду заступника начальника відділу карного розшуку в Оболонському районі. З новими силами взявся за роботу, але швидко зіткнувся з тим, що корупція нікуди не зникла — просто змінила форму.

2017-2019: Розкрив резонансну справу про викрадення людини з метою викупу. Злочинців затримали, заручника звільнили. За цю операцію отримав подяку від міністра. Але в процесі розслідування вийшов на слід впливових людей, які «кришували» викрадачів. Йому натякнули: «Копай глибше — вилетиш». Андрій відступив, але затаїв образу.

2020: Розлучення з дружиною. Постійна зайнятість, ризик, небажання йти на компроміси призвели до того, що Олена пішла, забравши доньку до Житомира. Андрій важко переживав розрив, але з головою пішов у роботу.

2021-2022: Отримав підвищення — начальник відділу карного розшуку в одному з районів Києва. На новій посаді почав боротьбу з «дахуючими» бізнесменами в своєму районі. Викрив схему поборів з ринків. Проти нього почали цькування, підкидали компромат (нібито він бере хабарі). Керівництво, щоб не роздмухувати скандал, запропонувало йому «написати заяву за власним». Андрій відмовився, але після того, як на нього відкрили кримінальне провадження (закрите через відсутність доказів), зрозумів: далі так не можна. У 2022 році звільнився за власним бажанням, відчуваючи гіркоту і зраду.

Період переосмислення (2022-2024)

Звільнившись, Андрій пішов у приватний сектор: працював начальником служби безпеки в мережі АЗС, консультував юридичні фірми з питань безпеки. Заробляв більше, ніж у поліції, але почував себе порожнім. Він бачив, як колишні колеги продовжують борсатися в системі, як злочинці почуваються безкарно, як нові поліцейські часто не мають досвіду або мотивації. До нього не раз зверталися знайомі з проханням «вирішити питання» через старі зв'язки, але він відмовлявся.

Водночас він не сидів склавши руки: займався спортом, відновив стосунки з донькою (вона приїжджала до нього на канікули), багато читав, зокрема вивчав досвід поліції Великої Британії та США, проходив онлайн-курси з менеджменту.

2024 рік: Андрій вирішив, що настав час повертатися. Він не може змінити систему ззовні. Тільки всередині, маючи владу і підтримку, можна провести реальні зміни. Він почав контактувати з колишніми колегами, які залишилися чесними, з громадськими активістами, які контролюють поліцію. Він розробив власну програму реформування.

Мотивація та бачення посади лідера поліції

1. Системна боротьба з корупцією: Він знає всі схеми зсередини. Він не вірить у «добрих начальників», які самі беруть хабарі. Його мета — створити умови, за яких корупція стане неможливою: прозорість, цифровізація, жорсткий контроль.
  2. Підвищення професійності: Він бачив, як на вулиці виходять непідготовлені патрульні, як оперативники бояться ризикувати. Він хоче запровадити безперервне навчання, психологічну підтримку, гідну зарплату.
  3. Відновлення довіри: Суспільство не довіряє поліції. Андрій хоче зробити поліцію сервісною, відкритою до діалогу. Він пам'ятає обличчя людей, яким його колеги відмовляли в допомозі.
  4. Особиста справедливість: Нерозкрита справа батька — його особистий біль, який нагадує: кожна жертва має право на правду.
Бачення реформи:

• Оновлення кадрів: Прибрати випадкових людей, корупціонерів, нездатних. Набрати мотивованих, перевірити на поліграфі.
  • Прозорість: Відкриті дані про розкриття злочинів, бюджет, закупівлі. Онлайн-звіти кожного відділку.
  • Взаємодія з громадою: Регулярні зустрічі з мешканцями, громадські ради при відділках.
  • Боротьба з важкими злочинами: Створення елітних підрозділів для боротьби з оргзлочинністю, наркотрафіком, кіберзлочинністю.
Сильні сторони:

• Величезний досвід оперативної роботи (15 років).
  • Розуміння системи зсередини, знання всіх болючих точок.
  • Принциповість, чесність, небажання йти на компроміси з совістю.
  • Фізична та психологічна витривалість.
  • Здатність приймати рішення та брати відповідальність.
Слабкі сторони:

• Емоційне вигорання, цинізм, набутий за роки роботи.
  • Складний характер: прямолінійність, іноді жорсткість у спілкуванні, нетерпимість до дурнів.
  • Наявність ворогів серед колишніх колег-корупціонерів, які можуть чинити опір.
  • Недостатній досвід публічних виступів і політичних інтриг.
  • Особисте життя не склалося, що може додавати дратівливості.

Сьогодення та найближчі плани

Наразі Андрій Харрісон проживає в Києві, орендує квартиру на Оболоні. Він активно готується до кампанії: спілкується з ветеранами поліції, громадськими активістами, вивчає законодавство, пише програму. Він відвідує спортзал, тренується з боксу, щоб бути в тонусі. Він знає, що його спроба стати лідером зустріне шалений опір, але він готовий битися. Його донька Софія (12 років) іноді телефонує і каже, що пишається татом. Це надає йому сил.

Він не ідеальний герой. Він помилявся, втрачав, відступав. Але він ніколи не зраджував головному — закону і справедливості. І тепер він готовий запропонувати себе як лідера, який поведе поліцію до справжніх змін.

Некіта Житомирський

Новий гравець
Реєстрування
10 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
4
Бали
6
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Нікіта Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Наталя
Батько: Олександр
Зріст та вага: 180 зріст вага 67
Дата народження: 18.05.1994
Вік: 15
Місце народження: Чернігів
Національність: Українець
Місце проживання: М.Чернігів
Захоплення: Грати в ігри, займатись волейбело,футболом, зал
Сімейний стан: Адекватний
Статура: Масивний
Колір очей: Карій
Зачіска: гарна
Відмітні знаки: Спортивний, багато тотуювань

Народження та дитинство​

Я народився 18 квітня 1994 року в місті Чернігів. Моя сім’я була простою, але дуже дисциплінованою. Батько працював у правоохоронних органах, а мати була медичною працівницею.

З дитинства мене виховували в суворості, відповідальності та повазі до закону. Батько часто розповідав історії зі служби, пояснював, як важливо підтримувати порядок і захищати людей. Саме тоді у мене почала з’являтися мрія — у майбутньому також працювати в структурі, яка забезпечує безпеку громадян.

У школі я навчався добре, завжди намагався бути прикладом для інших. Я займався спортом, особливо легкою атлетикою та тренуваннями на витривалість. Це допомогло мені сформувати силу характеру, дисципліну та відповідальність.

Підліткове життя​

У підлітковому віці я почав більш серйозно думати про своє майбутнє. Я зрозумів, що хочу пов’язати своє життя зі службою державі.

Я активно займався фізичною підготовкою, тренував витривалість та силу. Паралельно приділяв багато часу навчанню, особливо предметам, пов’язаним із правом та історією.

У цей період я навчився працювати в команді та брати на себе відповідальність. Я зрозумів, що справжній лідер — це людина, яка не тільки віддає накази, але й підтримує свою команду та бере відповідальність за її дії.

Доросле життя​

Після закінчення школи я вступив до академії внутрішніх справ, де отримав необхідні знання та навички для майбутньої служби. Навчання було складним і вимагало великої дисципліни, але це тільки зміцнило мій характер.

Після закінчення академії я почав службу в правоохоронних структурах. Перші роки були непростими: нічні зміни, складні виклики та велика відповідальність. Саме цей досвід допоміг мені стати більш витривалим, навчитися швидко приймати рішення та працювати в критичних ситуаціях.

Завдяки дисципліні, наполегливості та підтримці колег я поступово здобув авторитет серед співробітників. Я завжди ставив інтереси підрозділу вище власних та намагався діяти чесно і справедливо.

Моя головна мета — створити сильний, організований та професійний підрозділ, у якому кожен співробітник буде працювати як частина однієї команди. Я прагну, щоб наш колектив був прикладом дисципліни, відповідальності та професіоналізму.

Останнє редагування:

Михайло Олегович .

Головний Моряк 04
Реєстрування
5 Вер 2025
Дописи
224
Реакції
263
Бали
108
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Нікіта Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Наталя
Батько: Олександр
Зріст та вага: 180 зріст вага 67
Дата народження: 18.05.1994
Вік: 15
Місце народження: Чернігів
Національність: Українець
Місце проживання: М.Чернігів
Захоплення: Грати в ігри, займатись волейбело,футболом, зал
Сімейний стан: Адекватний
Статура: Масивний
Колір очей: Карій
Зачіска: гарна
Відмітні знаки: Спортивний, багато тотуювань

Народження та дитинство​

Я народився 18 квітня 1994 року в місті Чернігів. Моя сім’я була простою, але дуже дисциплінованою. Батько працював у правоохоронних органах, а мати була медичною працівницею.

З дитинства мене виховували в суворості, відповідальності та повазі до закону. Батько часто розповідав історії зі служби, пояснював, як важливо підтримувати порядок і захищати людей. Саме тоді у мене почала з’являтися мрія — у майбутньому також працювати в структурі, яка забезпечує безпеку громадян.

У школі я навчався добре, завжди намагався бути прикладом для інших. Я займався спортом, особливо легкою атлетикою та тренуваннями на витривалість. Це допомогло мені сформувати силу характеру, дисципліну та відповідальність.

Підліткове життя​

У підлітковому віці я почав більш серйозно думати про своє майбутнє. Я зрозумів, що хочу пов’язати своє життя зі службою державі.

Я активно займався фізичною підготовкою, тренував витривалість та силу. Паралельно приділяв багато часу навчанню, особливо предметам, пов’язаним із правом та історією.

У цей період я навчився працювати в команді та брати на себе відповідальність. Я зрозумів, що справжній лідер — це людина, яка не тільки віддає накази, але й підтримує свою команду та бере відповідальність за її дії.

Доросле життя​

Після закінчення школи я вступив до академії внутрішніх справ, де отримав необхідні знання та навички для майбутньої служби. Навчання було складним і вимагало великої дисципліни, але це тільки зміцнило мій характер.

Після закінчення академії я почав службу в правоохоронних структурах. Перші роки були непростими: нічні зміни, складні виклики та велика відповідальність. Саме цей досвід допоміг мені стати більш витривалим, навчитися швидко приймати рішення та працювати в критичних ситуаціях.

Завдяки дисципліні, наполегливості та підтримці колег я поступово здобув авторитет серед співробітників. Я завжди ставив інтереси підрозділу вище власних та намагався діяти чесно і справедливо.

Моя головна мета — створити сильний, організований та професійний підрозділ, у якому кожен співробітник буде працювати як частина однієї команди. Я прагну, щоб наш колектив був прикладом дисципліни, відповідальності та професіоналізму.
Ваша біографія не враховується! Переподайте її!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі