В очікуванні покращення правил гри

4EM5ION

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Кві 2024
Дописи
191
Реакції
65
Бали
33
Вітаю в цій темі я пропуную додати правило
Я пропуную заборонити стріляти, вбивати і тд мирних гравців навіть якщо між їх кланами війна. в чому суть цього правила? це буде набагато краще для всіх гравців. Якщо в тебе нема в руках м4 то інший гравець тебе не має право тулити оскільки ти без захисний навіть якшо у вас війна кланів. Також це бісе коли тебе вбили а ти був без м4 і не зміг дати отпор. це значно покращить гру оскільки до тебе в спину не зможе підійти ворожий клан і вбити сразу. Це буде дуже класно особливо коли ти якесь своє завдання робиш наприклад бп робиш або квести та інше то тебе вже точно не вбьють посреди квеста оскільки не мають право.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
243
Реакції
179
Бали
48
Краще б світилося над гравцем що він без зброї в інвентарі,або немогли стріляти по ньому поки він не витягнув емку+квести для новачків коли виконують теж не регався урон.по суті : Я б добавив би одне токо якщо людина часто відлітає за убивство без причини або інших не РП (в ЗЗ тощо) щоб забирали на 1месяц зброю разришенние,автомобилем умисний таран дм кар тощо- теж права і на місяць заборону може дійде і т.д.Що до общого плану вже привик все влаштовує-не влаштовує: ,, Я заманался жить на форуме - потомучто сходит с рук некатарим игрокам все ,,!:LOL:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі