Оскаржено До Олександра Навроцького та Андрія Гончарова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Січ 2026
Дописи
38
Реакції
17
Бали
11
1. Discord сервер(-и): Усі.

2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Олександр Навроцький-Андрій Гончаров.

3. Ваш особистий нікнейм у Discord: se__se__ та ownloyd_03

4. Суть звернення: Хочу вибачитися перед модерацією за всю провакацію яка була від мене.

Я раніше не усвідомлюючи своїх дій заходив у войси коли у мене не було світла та неповажно ставився до модерації конфліктував та тд.
Після чого П.Олександр Навроцький дав мені перманентне блокування на всіх серверах, після чого я створив аккаунт у діскорді та деякий час обходив блокування на другому аккаунті.
Після чого П.Олександр Навроцький почув мій голос та зрозумів що тоя та дав мені покарання по заслугам, з яким я взагалі не суперечююсь що вони були видано не вірно.
Після повторного наданого покарання я покликав П.Андрія Гончарова та Олександра Навроцького у войс, та захотів вирішити проблему та попросити вибачення, бо я раніше сидів у войсах з людьми які нешанобливо ставилися до данного SM, та я чомусь буквально без причини почав неповажно ставитися з данним SM.
Після того мені швидко відповіли та покликали у войс, я повністю признав свою провину,та вибачився за всі мої вчинки. Після чого я попросив Олександра Навроцького залишитися 1х1 у войсі щоб порозмовляти та вибачитися за мої вчинки у його сторону та за всі неадекватні слова та тд.Бо хотів залишити нормальні відносини з даннним SM, я вибачився ми поговорили та Олександр Навроцький сказав що добре.

Після чого я спитав у Олександра Навроцького та Андрія Гончарова з приводу перманентних блокувань, та вони сказали щоб я побув трішки в блокуванні щоб усвідомив свої дії,приблизно 1.5 місяця.
З того часу пройшло майже рівно 1.5 місяця.Я ще раз прошу вибачення та прошу розблокувати мої 2 діскорда.
Дуже сильно прошу розблокувати мій діскорд.
5. Докази (скріншоти/відео): Тик

6. Дата видачі покарання: Вже довол давно, точної дати не пам'ятаю.

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,118
Реакції
771
Бали
253
Вітаю!

Покарання за нікнеймом ownloyd_03 буде знято.
Стосовно вашого акаунту se__se__, на жаль, не було помічено активного блокування. Можливо, нікнейм був вказаний невірно або акаунт має інше написання.

Сподіваємося, що за цей час ви усвідомили свої дії та зробили відповідні висновки. Просимо надалі дотримуватися правил серверу та поважати інших учасників спільноти.

[Оскаржено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі