Розглянуто NonRp 129861 Ернест Наливайко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
17
Реакції
12
Бали
6
1. Ваш нікнейм: 95021 Кирилл Макрен
2. Нікнейм порушника: Ернест Наливайко 129861
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги: 02.11 Тайм-код я не керував фурою я приїхав як власник данного транспортного засобу для вирішення питань.Незаконне затримання+використання недоліків системи(неможливо сісти за кермо власнику ТЗ під час оренди ) тобто системно не можливо доказати що тз моє тільки встановленням номерів та їх зняттям.Перевищення повноважень старшого складу неетична комунікація.Дм в зз від співробітника правоохоронних органів.Працівник НПУ при перевірці документів мав відкрити планшет з датабазою та перевірити наявність транспортних засобів.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
6. Дата порушення: 16.03.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,553
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю
Стосовно комунікації з гравцями буде проведена бесіда, винести повний вердикт, по іншим порушенням не можу, оскільки не чути що саме ви кажете, також на вашому відео чути, що ви також спілкуєтесь на "ти". Стосовно ситуації з тех. паспорту інформація була зафіксована та буде передана на доопрацювання.

Розглянуто.gif

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,553
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю
Перерозглянувши вашу скаргу виношу вердик, що:

Гравець ID: 95021 отримає покарання, а саме:
5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30 хвилин

Гравець ID: 104207 отримає покарання, а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин
6.1.1.
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 хвилин

Гравець ID: 772 отримає покарання, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 хвилин
5.1.1.
Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30 хвилин

Гравець ID: 129861 отримає покарання, а саме:
Покарання у вигляді догани за Нон Рп оскільки через базу КПК можна було перевірити всі авто без тех. паспорту та таким чином вийти з цієї РП ситуації адекватно.

Від поліцейських FD in GZ та DM in GZ немає, оскільки при захисті вони мають право відбиватися.
Правила ігрових зон пункт 1.1. виключення.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі