Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
95
Бали
31
1. Ваш нікнейм: Юмейсяшка Хард 93415
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський
3. Суть скарги:Шановна адміністраціє : Звертаюся до вас із великим проханням розглянути можливість амністії або скорочення мого покарання. Мене було заблоковано на 7 днів за причиною: «Образа гравців + МГ (скарга без №)».
Я щиро визнаю, що вчинив неправильно. У той момент я піддався емоціям і сказав речі, яких не повинен був говорити. Зараз я дуже шкодую про це. Я розумію, що подібна поведінка псує атмосферу гри та може образити інших гравців. Повірте, у мене не було мети когось принизити або порушити правила сервера.
Для мене цей сервер дуже важливий. Я проводжу тут багато часу, отримую задоволення від гри, спілкуюся з людьми та намагаюся розвиватися у грі. Мені дуже прикро, що через один емоційний момент я підвів адміністрацію та гравців.
Хочу також зазначити, що дуже давно не отримував банів або серйозних покарань і завжди намагався дотримуватися правил. Ця ситуація стала для мене уроком. Я зробив висновки та обіцяю, що подібне більше не повториться.
Щиро прошу дати мені ще один шанс. Я дуже сумую за грою на сервері та хочу повернутися якнайшвидше, щоб продовжити грати чесно та без порушень.
Дякую адміністрації за вашу роботу та за те, що підтримуєте порядок на сервері. Сподіваюся на ваше розуміння та милосердя. Дуже проханю мене розблокувати тому що через тиждень,а саме 21 березня відбудеться битва за картель ,я вас благаю.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1773673464666.png

5. Дата порушення: 15.03.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі