Розглянуто НПУ використання особливого складу в особистих інтересах-цілях, незнання правил,відігровок рп,ввод в оману своїх співробітниківперевищення повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
127
Реакції
140
Бали
48
1. Я 216948
2. НПУ 221796, 199129, 209291
3. Прошу ГА,ЗГА,ГС,ЗГС Держ адміністрацію зняти с посад лав НПУ даних гравців. Бо це повний не професіоналізм,безлад,не знання жодних правил,невміння відігравати РП,перевищення повноважень. Повний безлад фракції НПУ,який заважає мені комфортно находитися на проекті.
Також прошу перевірити мої скарги на працівників НПУ,що від цієї фракції до мене е повне неповажне ставлення,провокування,тиск безпідставний,що ЗАВАЖАЄ мені комфортно знаходитись на проекті і надалі в мене з'являються сумніви,щодо подальшого перебування і внесення грошових коштів в любимий проєкт,поки є повний безлад та безнаказанність таких працівників НПУ,що ставлять під загрозу всю фракцію!!!
4. Пояснюю!!!
Відео 1:
Тайм коди:
0.20-7.20 гравець 221796 безпідставно переслідує мене на протязі 7 хвилин,катаючись за мною по всій карті. Провокуючи на якесь моє порушення для подальших процесуальних дій.
7.18-7.26- на це ЗВЕРТАЄМО УВАГУ для подальшого розгляду. Я побачивши евакуатор,який стоїть без аварійки і проблескових маячків на правій смузі дорозі почали постепенно пригалбьмовувати,після чого поліцейській створює ДТП врізаючись мені в зад автівки,не притримуючись дістанціі і не притормаживая .
7.38-9.51 прошу викликати наряд для оформлення ДТП.
9.52-з'являється 199129 поліцейській і відразу йде до мене требуя документи. Я кажу,що я не викликав вас і пусть пояснює сітуацію той до кого викликав.
12.38-13.20 УВАГА!!!- пан 199129 каже,що йому сказав пан Моррисон(221796),що саме Я вторанився в поліцейське авто!!!
14.30 -221796 впевняє мене,що саме я спровокував ДТП і я винен.
20.20 -24.36 тут з'являється поліцейській 209291,який не перебував тут с початку і йому ніхто не передавав вести процесуальні дії. Починає требувати від мене документи.
Відео 2:
Тайм коди:
0.01-3.40 повний перетяг правди на свій бік,що винен саме я в скоєнні ДТП. Також всі працівники НПУ перебуваючи поряд підходять під вплив керівника Моррисона і не можуть дати реальний результат,що винен саме Моррисон.
4.08-5.18 далі несеться повний бред від поліціанта 199129. Впевняють мене ,що я зупинився спеціально,в в мене в'їхав поліцейський,що я створив ДТП!!!(Роблю акцент на цьому)
5.20 -6.00опять повний бред,каже буде створений адмін протокол,бо Я створив ДТП
6.01-10.31-несется несунитниця повна, непрофесіоналізм,незнання будь-яких правил.
7.35-10.30 199129 починає виписувати штраф,но не знає який і йому всі в спецзв'язку підказують,а саме Моррисон який робить вплив на підлеглого, є учасником ДТП,каже щоб виписав саме такий штраф мені і звинувативши,що саме я створив ДТП .
Спитав чого саме мені штраф,а не поліцейському,він каже що це його колега.
Також прошу згідно правил із'яти у всіх поліцейських відеозаписи і перевірити іх,щодо їхнього спілкування в спецзв'язку і порушення правил!!!
Прошу ЗВІЛЬНИТИ всіх причетних поліцейських,за масовий ввод в оману,перевищення службових повноважень та нанесення мені тяжких фінансових збитків за штраф і ремонт дорогой автівки.
Ще прошу звернути увагу на порушення правил форуму,в саме:
Петро Пономаренко,в спец зв'язку і через рацію багаторазово викрикував -оскорбляючи,принижуючи мене і Провокуючи. Що це все ви можете побачити на Відео 2- тайм код 7.30-10.28
5. Докази:
Відео 1
Відео 2
6. 17.03.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,664
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, переношу вашу скаргу у відповідний розділ.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,664
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, у вас запросили паспорт згідно статті 15 ЗУ НПУ, а саме:
- Людина підозрюється у вчиненні адміністративного або кримінального правопорушення.
Гравець Віталій Кочегар[194759] отримує такі покарання -
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Гравець Денис Берінчик[216948] - отримує такі покарання:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець Богдан Грінько[211770] - отримує такі покарання:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів + 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
Гравець Ваня Козачок[209291] - отримує такі покарання:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Гравець Клайд Шелтон[217763] - отримує такі покарання:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Стосовно виданого вам штрафу за порушення ПДР ви можете звернутись до прокуратури - Заяви в прокуратуру.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі