Маркус Фікс
𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 582
- Реакції
- 1,103
- Бали
- 113
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм адміністратора:Мартуся Киволон
3. Суть скарги:Я просто їхав по місту, за мною не було ніякої погоні. Після цього я зупинився на АЗС, тому що мені потрібно було відійти, і я став у AFK.
Коли я згорнув гру і відійшов, пройшло приблизно 1 хвилина 10 секунд, після чого до мене почали звертатися. На відео також можна почути цей момент.
Коли я повернувся до гри, я вже знаходився в деморгані на 45 хвилин за “уход в AFK”.
Також хочу зазначити:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення:17.03.2026
2. Нікнейм адміністратора:Мартуся Киволон
3. Суть скарги:Я просто їхав по місту, за мною не було ніякої погоні. Після цього я зупинився на АЗС, тому що мені потрібно було відійти, і я став у AFK.
Коли я згорнув гру і відійшов, пройшло приблизно 1 хвилина 10 секунд, після чого до мене почали звертатися. На відео також можна почути цей момент.
Коли я повернувся до гри, я вже знаходився в деморгані на 45 хвилин за “уход в AFK”.
Також хочу зазначити:
- поки сбушник написав репорт про те, що я в AFK, і поки адміністратор прилетів, пройшло певний час;
- у ніку було видно, що я знаходжуся в AFK;
- адміністратор, ймовірно, телепортувався вже тоді, коли я стояв AFK, тому він не міг бачити момент, коли я їхав і коли саме я відійшов.
- я просто їхав;
- зупинився на АЗС;
- став у AFK;
- ніякої погоні або порушення з мого боку не було.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення:17.03.2026