Зачинено Виключно для ГА - ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Залізняк👑

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
59
Реакції
145
Бали
38
Вік
26
1. Ваш нікнейм:Андрій Квенті
2. Нікнейм адміністратора:Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний ЗГА та шановна ГА.

Хочу подати скаргу на Ярослава Свиридова щодо можливого прояву блату та необ’єктивного розгляду ситуації.
Пояснюю, що саме сталося. Полковник ЗСУ затримав порушника. Я під’їхав на ОТЗ, щоб забрати його та доставити до НПУ. У цей момент мене та мій службовий транспорт було ліквідовано, хоча співробітники повинні знати транспорт і старший склад, або принаймні діяти відповідно до РП-ситуації, де вони не можуть знати, хто саме знаходиться в авто.
Після цього, перебуваючи в емоційному стані, я здійснив наїзд на АКПП ЗСУ та випадково збив свого працівника — за це я щиро перепрошую.
Далі невідома особа ліквідувала полковника Еріка Мосіссу. Незважаючи на це, мені було видано догану з формулюванням, що саме я його вбив. Однак на відеофіксації чітко видно, що це зробив не я.
Я подав скаргу на лідерів, але Ярослав Свиридов відповів, що саме я винен у вбивстві Еріка Мосісси. Вважаю, що це є необ’єктивним рішенням та можливим проявом блату з метою уникнення покарання для полковника.
Прошу: Розібратися в даній ситуації. Переглянути відеофіксацію. Зняти з мене догану, оскільки я не причетний до вбивства. Надати оцінку діям Ярослава Свиридова та полковника ЗСУ.
Також хочу зазначити, що, на мою думку, полковник ЗСУ проявляє некомпетентність на своїй посаді, зокрема порушує субординацію.

Дякую за розгляд моєї скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):ТИЦЬ
5. Дата порушення:17.03.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі