Розглянуто Виключно для ГС/ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
160
Реакції
391
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Лія Міллер
2. Нікнейм порушника: автор скарги Андрюха Кріптоман, та всіх інших чудово видно на відеодоказах
3. Назва клану порушника: WarszawFamQ
4. Суть скарги:
Виключно для ГС/ЗГС неоф
Я модератор клану Омега, подаю скаргу від всіх з усіма доказами на клан Варшава та модератора клану Варшава Андрюха Кріптоман за спробу зливу особового складу

6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Їх модератор вирішив залити скаргу і понаписував правила «аби було», так як тих порушень більшість не було і на відкатах нічого з порушень не видно, крім багоюзу від 1 гравця. Ми вважаємо, це зливом.
Так як клан Варшава програли битву за бізнес з рахунком 50 24

Андрюха Кріптоман пише в своїй скарзі

1. Що мої гравці відкривали стрільбу за територією та також на території поза її межі. Ні на одному відкаті, які він прикріпив доказів немає! Якщо вони це зафіксували вони мали додати це до скарги, в іншому випадку це пальцем в небо і наклеп
2. МК знову ж таки, розглядали скаргу всім кланом, доказів з їхньої сторони ми не побачили, дивлячись свій фрапс якщо хтось когось і ображав, то не видно хто саме говорив, кому адресовано, за те от гравці з клану Варшави вирішив сказати свою думку під час битви в чаті БУМ і та під час битви момент відео БУМ
3. Ми так не вивозили, як каже сам шановний Андрюха, що аж забрали бізнес з рахунком 50:24. І знову ж таки доказів зі сторони Варшави, що мої гравці залишали територію або перелазили забор ми не побачили в скарзі, що ще раз підпадає під злив
4. Єдиний пункт, в який він попав. І в них видно на відкаті в скарзі
5. Пан модератор говорить, що ми давали їм кд. Тільки от з моєї сторони видно як мене фд кулаками і заважають видавати екіпу своїм людям. Що можна розцінювати як перешкоду БУМБУМБУМ

Далі маю бажання пройтися по правилах, які були прикріплені в скарзі:

2.4. Заборонено використовувати багоюз (+с) на снайперській гвинтівці. | Варн / Бан до 10 днів / Перегравання битви
2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, або перебувати на території в AFK понад 30 секунд. | Деморган 60 хвилин
2.6. Заборонено зловживати недоліками правил. | Варн / Бан 7-31 день
2.12. Заборонено стріляти із-за паркану на територію битви та із-за території за межі паркану. | Деморган 60 хвилин
2.22. Заборонено знімати кошти з кришування бізнесу, якщо битва була з порушенням правил. | Варн гравцю, який зняв та Конфіскація отриманих коштів
Примітка: якщо у гравця відсутні кошти для здійснення компенсації, та на мультиакаунтах також відсутні - у компенсації буде відмолено.

Можемо помітити, що ні одного доказу в скарзі прикріплено не було

Особливо цікавить правило 2.22, тому що ми кошти не знімали. Але напевно Андрюша думав, що це не буде перевірятися, а от доказ БАМ
Також я шановному ГС надавала доказ про намір зливу в особисті повідомлення, і ще раз продублюю фото, де чітко видно, що сам модератор був на бізнесі значить він бачив, що гроші були не зняті ТОМУ додавши це правило до скарги вже йде обман адміністрації

Прошу вас шановні ГС ЗГС віднестися відповідально, надіюсь ви розбиратися будете совісно і побачите, що данна особа просто намагалась злити особовий склад, бо не змогли відбити бізнес. Я прикріпила до скарги фактичні порушення, які були зафіксовані мною і надіюсь гравці отримають покарання.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): в скарзі вище
6. Дата порушення: 16.03.2025

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,591
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю!

Дана ситуація не розцінюється як злив особового складу, оскільки гравець має право подавати скаргу при підозрі на порушення. Розгляд здійснюється адміністрацією на основі всіх доказів з обох сторін, а остаточне рішення приймається за перевіреними фактами.
Скарга не була відхилена, отже порушення були виявлені, що підтверджує її обґрунтованість.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі