Розглянуто СБУ Василь Манченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Квенті

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
88
Реакції
77
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Сергій Квенті
2. Нікнейм порушника:Василь Манченко
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:Я перебував біля ВЧ , знаходився у квадрику та займався своїми справами. У певний момент до мене підбіг співробітник СБУ, без жодних пояснень одягнув на мене наручники та здійснив затримання. При цьому він не перевірив мою особу (, яку він розшукує), не представився, не пред’явив жетон або службове посвідчення. На момент затримання в мене був розшук 1.3, однак я не вчиняв жодних протиправних дій і не мав наміру когось грабувати — я просто перебував у грі (був на страйку), про що (ПДж). Після затримання співробітник посадив мене у свій особистий автомобіль та повіз у невідомому напрямку. Перепрошую за те, що мій відеозапис є неповним, однак прошу звернути увагу на відеофіксацію самого співробітника, оскільки в нього має бути повний запис моменту затримання. На ньому буде видно, що: • він не перевірив мої документи, • не встановив мою особу, • не представився, • не пред’явив жетон чи посвідчення. Вважаю, що такими діями співробітник порушив статут. Прошу розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів щодо цього працівника
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут

6. Дата порушення:17.03.2026

Вадим Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2025
Дописи
106
Реакції
56
Бали
33
Вітаю

Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Працівник СБУ: Василь Манченко не надав повний боді-запис, тому отримує догану та окремо з працівником буде проведена розʼяснювальна бесіда

На відео як ви надали, та окремий перегляд логів, я не зафіксував ні одного порушення зі сторони працівника СБУ

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі