Розглянуто ВИКЛЮЧНО ДЛЯ ОЛЕГА ГАЛИЦЬКОГО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Залізняк👑

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
59
Реакції
145
Бали
38
Вік
26
1. Ваш нікнейм: Андрій Квенті
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Доброго дня Олег Галицький
Звертаюсь до вас з офіційною скаргою щодо ситуації, яка вже була частково вирішена, однак залишилась без належної оцінки дій відповідальної особи.
Мені була видана догана за нібито «перетулення своїх біля АКПП» та «зіткнення зі своїми». Я не погодився з цим рішенням та надав відеодокази, які спростовують дані звинувачення.
У подальшому ГС держ визнав, що за логами я нічого не порушував, і підтвердив, що догана була видана неправильно. На даний момент питання щодо мене фактично вирішене, і догану було скасовано.
Однак, попри це, полковник, який надав недостовірну інформацію та фактично ввів адміністрацію в оману, жодного покарання не поніс. З боку ГС держ було зазначено, що рішення приймалось на основі довіри до слів, незважаючи на те, що згодом були надані об’єктивні відеодокази.
Вважаю таку ситуацію неправильною, оскільки:
1.факт помилкового покарання вже підтверджено;
2.встановлено, що інформація, на основі якої було прийнято рішення, була недостовірною;
3.однак відповідальна особа не понесла жодної відповідальності.
Це створює відчуття вибірковості у застосуванні дисциплінарних заходів та підриває довіру до об’єктивності прийняття рішень.
У зв’язку з цим прошу:
1.Надати офіційне пояснення щодо відсутності покарання для полковника.
2.Провести додатковий розбір його дій у даній ситуації.
3.Прийняти відповідні заходи у разі підтвердження факту введення в оману адміністрації.

Очікую об’єктивного розгляду та аргументованої відповіді.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Перша скарга , Друга
5. Дата порушення:18.03.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,533
Реакції
1,632
Бали
253
Вітаю
На скільки я розумію, ситуація була вирішенна у войсі та ви немали ніяких претензій до жодних зі сторін. Ерік Мосісса у тому войсі вибачився перед вами та адміністрацією, щодо своїх дій прийнятих у стані агресії, які ви всій час також робили, але розуміючи, що ви військовий та у вас можуть бути свої проблеми зі здоров'ям, особистим життям, відключення світла тощо, тяжкі санкції у ваш бік не застосовувались. Виходячи з войсу було підведено підсумок нашої розмови про те, що з вас знімається покарання, Ерік вибачився та також вже окремо з ним я провів сувору бесіду щодо цього.
На разі не розумію доречності написання вже 3-ї скарги, оскільки у войсі ви флегматично повідомили про те, що ви змінюєтесь як особа та намагаєтесь відновити довіру та ніяких різких дій без обґрунтування причини робити не будете.

Очікуємо відповіді.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Переговоривши з ГС держ, було надано факти вашої згоди на те, що ви не маєте притензій.
Перед вами вибачились, а на гравцеві було застосовано санкції.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі