Михасик Краймз
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 13 Сер 2023
- Дописи
- 297
- Реакції
- 680
- Бали
- 113
1. Ваш нікнейм: Михасик Хелл
2. Нікнейм адміністратора: Соня Келлини
3. Суть скарги:
Вітаю.
Хочу подати офіційну скаргу на адміністратора Соню Келліні у зв’язку з неправомірним блокуванням мого акаунта на 6000 днів за пунктом 7.2.
Ситуація була наступною: моє особисте фото було злито в аллфамку всіх кланів та серверів гравцем Тім Тюбикович. Після цього я написав йому в особисті повідомлення, на що він відповів власним фото. Саме в цей момент, коли я стояв AFK, мені прилітає бан на 6000 днів від адміністратора Соні Келліні.
Хочу звернути увагу на такі важливі моменти:
Сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації.
Гарного вечора.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 6к
5. Дата порушення: 18.03.26, но я не нарушал.
2. Нікнейм адміністратора: Соня Келлини
3. Суть скарги:
Вітаю.
Хочу подати офіційну скаргу на адміністратора Соню Келліні у зв’язку з неправомірним блокуванням мого акаунта на 6000 днів за пунктом 7.2.
Ситуація була наступною: моє особисте фото було злито в аллфамку всіх кланів та серверів гравцем Тім Тюбикович. Після цього я написав йому в особисті повідомлення, на що він відповів власним фото. Саме в цей момент, коли я стояв AFK, мені прилітає бан на 6000 днів від адміністратора Соні Келліні.
Хочу звернути увагу на такі важливі моменти:
- Особисті повідомлення не модеруються, про що знає кожен гравець та адміністратор. Тому покарання за контент у приватній розмові є безпідставним.
- Гравця, який злив моє фото в аллфамку, не було покарано, хоча саме він порушив правила. Більше того – складається враження, що його навіть “заблатили”.
- Соня Келліні ухвалила рішення про блокування без розгляду ситуації, без перевірки фактів та без з’ясування, хто саме порушив правила.
- Адміністратор давно проявляє до мене упереджене ставлення. Коли я перебував у її клані, вона неодноразово кікувала мене без причин та демонструвала відверту неприязнь. Це підтверджує, що її рішення про мій бан не є об’єктивним.
- переглянути моє блокування, оскільки воно було видано несправедливо;
- розглянути поведінку адміністратора Соні Келліні та прийняти міри, адже вона некомпетентно виконує свої обов’язки та допускає особисті симпатії/антипатії у своїх рішеннях.
Сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації.
Гарного вечора.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 6к
5. Дата порушення: 18.03.26, но я не нарушал.
Останнє редагування модератором: