Відмовлено Соня Келліні/ бан 6тис днів, блат ситуації, некомпетність, терміновий розгляд!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Михасик Хелл
2. Нікнейм адміністратора: Соня Келлини
3. Суть скарги:

Вітаю.
Хочу подати офіційну скаргу на адміністратора Соню Келліні у зв’язку з неправомірним блокуванням мого акаунта на 6000 днів за пунктом 7.2.

Ситуація була наступною: моє особисте фото було злито в аллфамку всіх кланів та серверів гравцем Тім Тюбикович. Після цього я написав йому в особисті повідомлення, на що він відповів власним фото. Саме в цей момент, коли я стояв AFK, мені прилітає бан на 6000 днів від адміністратора Соні Келліні.

Хочу звернути увагу на такі важливі моменти:

1. Особисті повідомлення не модеруються, про що знає кожен гравець та адміністратор. Тому покарання за контент у приватній розмові є безпідставним.
  2. Гравця, який злив моє фото в аллфамку, не було покарано, хоча саме він порушив правила. Більше того – складається враження, що його навіть “заблатили”.
  3. Соня Келліні ухвалила рішення про блокування без розгляду ситуації, без перевірки фактів та без з’ясування, хто саме порушив правила.
  4. Адміністратор давно проявляє до мене упереджене ставлення. Коли я перебував у її клані, вона неодноразово кікувала мене без причин та демонструвала відверту неприязнь. Це підтверджує, що її рішення про мій бан не є об’єктивним.
Враховуючи викладені обставини, прошу:

• переглянути моє блокування, оскільки воно було видано несправедливо;
  • розглянути поведінку адміністратора Соні Келліні та прийняти міри, адже вона некомпетентно виконує свої обов’язки та допускає особисті симпатії/антипатії у своїх рішеннях.
Повторюю: особисті повідомлення не модеруються, а покарано саме мене, тоді як реальний порушник залишився безкарним.

Сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації.
Гарного вечора.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 6к
5. Дата порушення: 18.03.26, но я не нарушал.

Останнє редагування модератором:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153
Вітаю , вас було покарано згідно правил UG - 7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA

В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі